pendik escort bayan
ak

Vali Topaca, Beypazarı'nda Muhtarlarla Bir Araya Geldi

27.07.2017 - 22:28, Güncelleme: 27.07.2017 - 22:28
 

Vali Topaca, Beypazarı'nda Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Ankara Valisi Topaca:- "Sizin söylediğiniz sorunları biz önemsiyoruz, ciddiye alıyoruz ve takip edeceğiz"

ANKARA (AA) - Ankara Valisi Ercan Topaca, muhtarların aktardığı sorunları önemsediklerini, ciddiye aldıklarını ve takip ettiklerini bildirdi.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Topaca, Beypazarı'nın sorunlarının görüşülmesi ve fikir alışverişinde bulunulması amacıyla Mustafa Cankara Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen "Muhtarlarla Buluşma Programı"na katıldı.Buradaki konuşmasında, muhtarların, devletin en uçtaki temsilcileri olduğunu belirten Topaca, "Muhtarlar, vatandaşımıza, köylümüze, mahalleliye en yakın olan, onlarla birlikte yaşayan, onlarla birlikte aynı havayı teneffüs eden, onlarla birlikte sorunları yaşayarak görenlerdir." ifadelerini kullandı.Muhtarlar sayesinde yaşana sorunlarla ilgili birinci elden bilgi aldıklarını vurgulayan Topaca, muhtarlara hitaben şunları kaydetti:"Sizin söylediğiniz sorunları biz önemsiyoruz, ciddiye alıyoruz ve takip edeceğiz. Devletin müdahale etmesi gereken veya devletin bir kurumunun müdahale etmesi gereken nitelikteki sorunlara net bir şekilde, çok uzatmadan ve zamanı iyi değerlendirerek cevap üretmeye çalışacağız. Yatırım yapılması gerekiyorsa yatırım yapacağız. Düzenleme yapılması gerekiyorsa düzenleme yapmak suretiyle sizin bize ilettiğiniz o sıkıntıları da inşallah çözmüş olacağız."Topaca, konuşmasının ardından muhtarlarının sorunlarını dinledi.Vali Topaca ve beraberindekiler programın ardıdan ilçede üretim yapan maden suyu tesisini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
Ankara Valisi Topaca:- "Sizin söylediğiniz sorunları biz önemsiyoruz, ciddiye alıyoruz ve takip edeceğiz"

ANKARA (AA) - Ankara Valisi Ercan Topaca, muhtarların aktardığı sorunları önemsediklerini, ciddiye aldıklarını ve takip ettiklerini bildirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Topaca, Beypazarı'nın sorunlarının görüşülmesi ve fikir alışverişinde bulunulması amacıyla Mustafa Cankara Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen "Muhtarlarla Buluşma Programı"na katıldı.

Buradaki konuşmasında, muhtarların, devletin en uçtaki temsilcileri olduğunu belirten Topaca, "Muhtarlar, vatandaşımıza, köylümüze, mahalleliye en yakın olan, onlarla birlikte yaşayan, onlarla birlikte aynı havayı teneffüs eden, onlarla birlikte sorunları yaşayarak görenlerdir." ifadelerini kullandı.

Muhtarlar sayesinde yaşana sorunlarla ilgili birinci elden bilgi aldıklarını vurgulayan Topaca, muhtarlara hitaben şunları kaydetti:

"Sizin söylediğiniz sorunları biz önemsiyoruz, ciddiye alıyoruz ve takip edeceğiz. Devletin müdahale etmesi gereken veya devletin bir kurumunun müdahale etmesi gereken nitelikteki sorunlara net bir şekilde, çok uzatmadan ve zamanı iyi değerlendirerek cevap üretmeye çalışacağız. Yatırım yapılması gerekiyorsa yatırım yapacağız. Düzenleme yapılması gerekiyorsa düzenleme yapmak suretiyle sizin bize ilettiğiniz o sıkıntıları da inşallah çözmüş olacağız."

Topaca, konuşmasının ardından muhtarlarının sorunlarını dinledi.

Vali Topaca ve beraberindekiler programın ardıdan ilçede üretim yapan maden suyu tesisini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.