pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Topaca, Ankara İl Nüfus Ve Vatandaşlık Müdürlüğünü Ziyaret Etti

28.08.2018 - 14:18, Güncelleme: 28.08.2018 - 14:18
 

Vali Topaca, Ankara İl Nüfus Ve Vatandaşlık Müdürlüğünü Ziyaret Etti

ANKARA (AA) - Ankara Valisi Ercan Topaca, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünü ziyaret etti. Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Topaca,...

ANKARA (AA) - Ankara Valisi Ercan Topaca, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünü ziyaret etti. Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Topaca, Varlık Mahallesi Tanzimat Caddesi'ndeki yeni binasında şubat ayından itibaren hizmet vermeye başlayan Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürlüğünü ziyaret ederek, pasaport ve sürücü belgesi verilmesine ilişkin iş ve işlemler konusunda denetim yaptı. Topaca, vatandaşlar ve çalışanlarla iş süreçleri konusunda sohbet etti.Ziyarette Vali Yardımcısı Bilal Bozdemir, Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Uğur Kuşçu ve diğer görevliler de hazır bulundu.
ANKARA (AA) - Ankara Valisi Ercan Topaca, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünü ziyaret etti. Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Topaca,...

ANKARA (AA) - Ankara Valisi Ercan Topaca, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünü ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Topaca, Varlık Mahallesi Tanzimat Caddesi'ndeki yeni binasında şubat ayından itibaren hizmet vermeye başlayan Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürlüğünü ziyaret ederek, pasaport ve sürücü belgesi verilmesine ilişkin iş ve işlemler konusunda denetim yaptı.

Topaca, vatandaşlar ve çalışanlarla iş süreçleri konusunda sohbet etti.

Ziyarette Vali Yardımcısı Bilal Bozdemir, Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Uğur Kuşçu ve diğer görevliler de hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.