pendik escort bayan
ak

Vali Tapsız, Okullarda İncelemelerde Bulundu

24.08.2016 - 12:23, Güncelleme: 24.08.2016 - 12:23
 

Vali Tapsız, Okullarda İncelemelerde Bulundu

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, kent merkezinde tadilatı devam eden okullarda incelemelerde bulundu.Tapsız, Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi, İsmet...

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, kent merkezinde tadilatı devam eden okullarda incelemelerde bulundu.Tapsız, Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi, İsmet İnönü Okulu ve 15 Temmuz Şehit Muhammet Yalçın Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesini ziyaret etti.Karaman'da tadilat ve yenileme çalışmaları devam eden okullarda tadilat çalışmalarını yerinde takip ettiklerini belirten Tapsız, okulların 2016-2017 eğitim ve öğretim yılına hazır olmalarını sağlayacaklarını söyledi.İncelemediği okulların tadilatında herhangi bir sıkıntının olmadığını ifade eden Tapsız, 15 Temmuz Şehit Muhammet Yalçın Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesinde eksikliklerin giderilmesi noktasında talimat verdiğini ifade etti.
KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, kent merkezinde tadilatı devam eden okullarda incelemelerde bulundu.Tapsız, Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi, İsmet...
KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, kent merkezinde tadilatı devam eden okullarda incelemelerde bulundu.

Tapsız, Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi, İsmet İnönü Okulu ve 15 Temmuz Şehit Muhammet Yalçın Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesini ziyaret etti.

Karaman'da tadilat ve yenileme çalışmaları devam eden okullarda tadilat çalışmalarını yerinde takip ettiklerini belirten Tapsız, okulların 2016-2017 eğitim ve öğretim yılına hazır olmalarını sağlayacaklarını söyledi.

İncelemediği okulların tadilatında herhangi bir sıkıntının olmadığını ifade eden Tapsız, 15 Temmuz Şehit Muhammet Yalçın Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesinde eksikliklerin giderilmesi noktasında talimat verdiğini ifade etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.