pendik escort bayan
ak

Vali Şimşek'e Ziyaretler Sürüyor

19.07.2017 - 14:58, Güncelleme: 19.07.2017 - 14:58
 

Vali Şimşek'e Ziyaretler Sürüyor

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası (NİTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu ve Niğde Esnaf ve Sanatkarlar...

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası (NİTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu ve Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Aykin'i kabul etti.Gerçekleştirilen ziyarette Katırcıoğlu, oda çalışmaları hakkında Vali Şimşek'e bilgi verdi. Ziyaretten dolayı NESOB Başkanı Erdoğan Aykin ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür eden Vali Şimşek, göreve başladığı günden bu yana esnafla bir araya geldiğini ve onlarla fikir alışverişinde bulunduğunu belirtti.Şimşek, "Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için devletimizin vermiş olduğu imkanlar ve sorumluluklar çerçevesinde çalışacağız. İlimizdeki esnaf ve sanatkarımız başta olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarımızla işbirliği yaparak güven ve dayanışma anlayışı içerisinde Niğde'nin her alanda daha iyi olması için gayret sarf edecek, en iyi şekilde hizmetimizi sürdüreceğiz. Niğde için atılan her iyi ve güzel adımda diğer sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde olacağız." ifadelerini kullandı.
NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası (NİTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu ve Niğde Esnaf ve Sanatkarlar...

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası (NİTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu ve Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Aykin'i kabul etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Katırcıoğlu, oda çalışmaları hakkında Vali Şimşek'e bilgi verdi.

Ziyaretten dolayı NESOB Başkanı Erdoğan Aykin ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür eden Vali Şimşek, göreve başladığı günden bu yana esnafla bir araya geldiğini ve onlarla fikir alışverişinde bulunduğunu belirtti.

Şimşek, "Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için devletimizin vermiş olduğu imkanlar ve sorumluluklar çerçevesinde çalışacağız. İlimizdeki esnaf ve sanatkarımız başta olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarımızla işbirliği yaparak güven ve dayanışma anlayışı içerisinde Niğde'nin her alanda daha iyi olması için gayret sarf edecek, en iyi şekilde hizmetimizi sürdüreceğiz. Niğde için atılan her iyi ve güzel adımda diğer sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde olacağız." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.