pendik escort bayan
ak

Vali Şimşek Mahalle Sakinleri İle Görüştü

31.01.2018 - 18:03, Güncelleme: 31.01.2018 - 18:03
 

Vali Şimşek Mahalle Sakinleri İle Görüştü

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Esenbey Mahallesin'de düzenlenen toplantıda mahalle sakinleri ile görüştü. Vali Şimşek, her hafta Niğde'nin...

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Esenbey Mahallesin'de düzenlenen toplantıda mahalle sakinleri ile görüştü. Vali Şimşek, her hafta Niğde'nin farklı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, mahalle sakinlerinin sorun, görüş ve talepleri dinliyor. Şimşek, ziyarette yaptığı açıklamada, toplantı ve ziyaretler sayesinde hem sorunları dinlediklerini hem de sohbet etme fırsatı bulduklarını söyledi.Vatandaşların bildirdikleri talepler doğrultusunda mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli çalışmaları yaptıklarını belirten Şimşek, "Hedefimiz, ilçelerimizde, köylerimizde, kasabalarımızda ve mahallelerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorunları yerinde dinleyip, yerinde tespit edip biran önce çözüme kavuşturmaktır." diye konuştu. Eğitim, sağlık, trafik, ulaşım, güvenlik gibi konuların görüşüldüğü toplantıda Şimşek, iletilen şikayet ve taleplerin çözüme kavuşturulması için ilgili kurum müdürlerine talimat verdi. Mahalle sakinleri ile gerçekleştirilen toplantının ardından Şimşek, Paşakapı Caddesinde bulunan esnafları da ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. Şimşek'e mahalle ziyaretinde Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İlgili kurum müdürleri ile mahalle muhtarı eşlik etti.
NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Esenbey Mahallesin'de düzenlenen toplantıda mahalle sakinleri ile görüştü. Vali Şimşek, her hafta Niğde'nin...

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Esenbey Mahallesin'de düzenlenen toplantıda mahalle sakinleri ile görüştü.

Vali Şimşek, her hafta Niğde'nin farklı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, mahalle sakinlerinin sorun, görüş ve talepleri dinliyor.

Şimşek, ziyarette yaptığı açıklamada, toplantı ve ziyaretler sayesinde hem sorunları dinlediklerini hem de sohbet etme fırsatı bulduklarını söyledi.

Vatandaşların bildirdikleri talepler doğrultusunda mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli çalışmaları yaptıklarını belirten Şimşek, "Hedefimiz, ilçelerimizde, köylerimizde, kasabalarımızda ve mahallelerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorunları yerinde dinleyip, yerinde tespit edip biran önce çözüme kavuşturmaktır." diye konuştu.

Eğitim, sağlık, trafik, ulaşım, güvenlik gibi konuların görüşüldüğü toplantıda Şimşek, iletilen şikayet ve taleplerin çözüme kavuşturulması için ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

Mahalle sakinleri ile gerçekleştirilen toplantının ardından Şimşek, Paşakapı Caddesinde bulunan esnafları da ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

Şimşek'e mahalle ziyaretinde Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, İlgili kurum müdürleri ile mahalle muhtarı eşlik etti.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.