pendik escort bayan
ak

Vali Şimşek, Gamer'de İnceledi

26.04.2018 - 11:28, Güncelleme: 26.04.2018 - 11:28
 

Vali Şimşek, Gamer'de İnceledi

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, yeni oluşturulan Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) ve 112 Acil Çağrı Merkezi binasında...

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, yeni oluşturulan Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) ve 112 Acil Çağrı Merkezi binasında incelemelerde bulundu.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Şimşek, Bilgisayar Kontrol Sistemi'ni inceledi, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü İzzet Gebelek'ten çalışmalar hakkında bilgi aldı.İncelemelerinin ardından değerlendirmede bulunan Vali Şimşek, GAMER sayesinde oluşturulacak kriz yönetimi ile olağanüstü durumlara daha hızlı müdahale sağlanacağını belirterek şunları kaydetti:"İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge doğrultusunda 112 Acil Çağrı Merkezi'nde oluşturulan GAMER ile insanların yoğun olarak kullandığı yerlerden kesintisiz ve güvenilir bir görüntü sağlanacak. Böylece tek merkezden yönetilen bilgi ve iletişim altyapısı oluşturulacak. Bütün verilere 7 gün 24 saat süreyle ulaşılabilecek. Burada bir kriz anında ilimizdeki tüm olaylara müdahale etme şansına sahibiz."Vali Şimşek, incelemenin ardından görevlilere çalışmalarında başarılar diledi.
NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, yeni oluşturulan Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) ve 112 Acil Çağrı Merkezi binasında...

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, yeni oluşturulan Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) ve 112 Acil Çağrı Merkezi binasında incelemelerde bulundu.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Şimşek, Bilgisayar Kontrol Sistemi'ni inceledi, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü İzzet Gebelek'ten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İncelemelerinin ardından değerlendirmede bulunan Vali Şimşek, GAMER sayesinde oluşturulacak kriz yönetimi ile olağanüstü durumlara daha hızlı müdahale sağlanacağını belirterek şunları kaydetti:

"İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge doğrultusunda 112 Acil Çağrı Merkezi'nde oluşturulan GAMER ile insanların yoğun olarak kullandığı yerlerden kesintisiz ve güvenilir bir görüntü sağlanacak. Böylece tek merkezden yönetilen bilgi ve iletişim altyapısı oluşturulacak. Bütün verilere 7 gün 24 saat süreyle ulaşılabilecek. Burada bir kriz anında ilimizdeki tüm olaylara müdahale etme şansına sahibiz."

Vali Şimşek, incelemenin ardından görevlilere çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.