pendik escort bayan
ak

Vali Şentürk'ten Taraftarlara Övgü

23.08.2017 - 12:58, Güncelleme: 23.08.2017 - 12:58
 

Vali Şentürk'ten Taraftarlara Övgü

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Kırşehir Belediyespor taraftarlarının kupa maçını centilmence izlemelerinin kendilerini mutlu ettiğini...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Kırşehir Belediyespor taraftarlarının kupa maçını centilmence izlemelerinin kendilerini mutlu ettiğini belirtti.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Ziraat Türkiye Kupası 1. turunda 68 Aksaray Belediyespor ile Ahi Stadyumu'nda oynan karşılaşmayı izleyen Şentürk, takımlarının uzatma dakikalarındaki golle 1-0 mağlup olmasından dolayı üzgün olduklarını ifade etti. Takımın yeni oluşum içerisinde olduğunu, zamanla daha iyi bir seviyeye geleceğine inandığını dile getiren Şentürk, kupa maçında tribünleri dolduran Kırşehirlilere, takımlarını yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. Şentürk, şunları kaydetti:"Bundan sonraki maçlarımızda da taraftarlarımızdan takımımıza destek vermeye devam ettirmeleri takımımızın geleceği açısından önemli olacaktır. Valilik olarak takıma gereken desteği veriyoruz. Kırşehir Belediyesi de elinden geleni yapacaktır. Taraftarlarımız büyük bir centilmenlik içerisinde maçları takip etmeye devam etsinler. İnanıyorum ki takımımız hak ettiği noktalara en kısa sürede gelecektir."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Kırşehir Belediyespor taraftarlarının kupa maçını centilmence izlemelerinin kendilerini mutlu ettiğini...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Kırşehir Belediyespor taraftarlarının kupa maçını centilmence izlemelerinin kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Ziraat Türkiye Kupası 1. turunda 68 Aksaray Belediyespor ile Ahi Stadyumu'nda oynan karşılaşmayı izleyen Şentürk, takımlarının uzatma dakikalarındaki golle 1-0 mağlup olmasından dolayı üzgün olduklarını ifade etti.

Takımın yeni oluşum içerisinde olduğunu, zamanla daha iyi bir seviyeye geleceğine inandığını dile getiren Şentürk, kupa maçında tribünleri dolduran Kırşehirlilere, takımlarını yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

Şentürk, şunları kaydetti:

"Bundan sonraki maçlarımızda da taraftarlarımızdan takımımıza destek vermeye devam ettirmeleri takımımızın geleceği açısından önemli olacaktır. Valilik olarak takıma gereken desteği veriyoruz. Kırşehir Belediyesi de elinden geleni yapacaktır. Taraftarlarımız büyük bir centilmenlik içerisinde maçları takip etmeye devam etsinler. İnanıyorum ki takımımız hak ettiği noktalara en kısa sürede gelecektir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.