pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Şentürk'ten Emniyete Ziyaret

14.02.2018 - 09:58, Güncelleme: 14.02.2018 - 09:58
 

Vali Şentürk'ten Emniyete Ziyaret

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.Valilikten yapılan...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz’ü ziyaret eden Şentürk, emniyette yürütülen çalışmalar hakkında brifing aldı.Şentürk, brifingin ardından yaptığı konuşmada, kentte huzur ortamının sağlanmasında en önemli kuvvet olan emniyet teşkilatı mensuplarına, yaptıkları çalışmalar dolayısıyla teşekkür etti. Köklü bir kurum olan Türk polis teşkilatının kurulduğu günden bu yana, milleti için çalıştığını hatırlatan Şentürk, şunları kaydetti: "Milletin huzuru, refahı için çalışan polislerimiz zaman ve mekan farkı gözetmeden, cesurca görevlerini yapıyor. Kırşehir ülkemizin en huzurlu illerden birisi durumundadır. Bunda da emniyetimizin etkin rolü bulunmaktadır. Güven ve huzur ortamının sağlanmasında polis teşkilatımızın emeği çok fazladır. Polislerimizin, görevlerini icra ederken vatandaşlarımızla iletişimini en üst seviyede tutması önem taşıyor. Fedakar ve özverili çalışmalarından dolayı teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.Valilikten yapılan...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz’ü ziyaret eden Şentürk, emniyette yürütülen çalışmalar hakkında brifing aldı.

Şentürk, brifingin ardından yaptığı konuşmada, kentte huzur ortamının sağlanmasında en önemli kuvvet olan emniyet teşkilatı mensuplarına, yaptıkları çalışmalar dolayısıyla teşekkür etti.

Köklü bir kurum olan Türk polis teşkilatının kurulduğu günden bu yana, milleti için çalıştığını hatırlatan Şentürk, şunları kaydetti:

"Milletin huzuru, refahı için çalışan polislerimiz zaman ve mekan farkı gözetmeden, cesurca görevlerini yapıyor. Kırşehir ülkemizin en huzurlu illerden birisi durumundadır. Bunda da emniyetimizin etkin rolü bulunmaktadır. Güven ve huzur ortamının sağlanmasında polis teşkilatımızın emeği çok fazladır. Polislerimizin, görevlerini icra ederken vatandaşlarımızla iletişimini en üst seviyede tutması önem taşıyor. Fedakar ve özverili çalışmalarından dolayı teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.