pendik escort bayan
ak

Vali Şentürk, Şehit Aileleri Ve Gazilerle Buluştu

18.02.2018 - 17:23, Güncelleme: 18.02.2018 - 17:23
 

Vali Şentürk, Şehit Aileleri Ve Gazilerle Buluştu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Kaman ilçesinde şehit aileleri ve gazilerle buluştu. Kaman Kaymakamlığınca bir lokantada düzenlenen...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Kaman ilçesinde şehit aileleri ve gazilerle buluştu. Kaman Kaymakamlığınca bir lokantada düzenlenen programda konuşan Şentürk, şehitlik mertebesinin en büyük nimetlerden birisi olduğunu söyledi. Şehitlik mertebesinin tarih boyunca hep önemli olduğunu dile getiren Şentürk, şunları kaydetti: "Peygamber Efendimizden, sahabelere, Sultan Alparslan'a ve nicelerine kadar hep şehittirler. İstanbul'un alınması için verilen şehitler, Anadolu'yu korumak için Çanakkale'de verdiğimiz 250 bin şehit, terör belasına karşı doğuda verdiğimiz canlar yani sizlerin evlatlarınız bu milleti korumak için hiç düşünmediler şehit oldular. Onlar Allah katında, cennette en güzel yerdeler. Sizler de onlar için üzülmeyin. Ellerinde olsa tekrar dünyaya gelip, tekrar şehit olmak isterler." Kaman Kaymakamı Murat Girgin de Türk milletinin geleneğindeki vatan aşkı ve binlerce yıllık bayrak sevgisinin her sevginin üstünde olduğunu, Türk insanının vatan için şehit olmayı bir görev bildiğini belirtti. Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri Kaman’da bulunan 22 şehit ve gazi ailesine "şükran plaketi" verdi.Programa, AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Ekemen, Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, şehit aileleri ve gaziler katıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Kaman ilçesinde şehit aileleri ve gazilerle buluştu. Kaman Kaymakamlığınca bir lokantada düzenlenen...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Kaman ilçesinde şehit aileleri ve gazilerle buluştu.

Kaman Kaymakamlığınca bir lokantada düzenlenen programda konuşan Şentürk, şehitlik mertebesinin en büyük nimetlerden birisi olduğunu söyledi.

Şehitlik mertebesinin tarih boyunca hep önemli olduğunu dile getiren Şentürk, şunları kaydetti:

"Peygamber Efendimizden, sahabelere, Sultan Alparslan'a ve nicelerine kadar hep şehittirler. İstanbul'un alınması için verilen şehitler, Anadolu'yu korumak için Çanakkale'de verdiğimiz 250 bin şehit, terör belasına karşı doğuda verdiğimiz canlar yani sizlerin evlatlarınız bu milleti korumak için hiç düşünmediler şehit oldular. Onlar Allah katında, cennette en güzel yerdeler. Sizler de onlar için üzülmeyin. Ellerinde olsa tekrar dünyaya gelip, tekrar şehit olmak isterler."

Kaman Kaymakamı Murat Girgin de Türk milletinin geleneğindeki vatan aşkı ve binlerce yıllık bayrak sevgisinin her sevginin üstünde olduğunu, Türk insanının vatan için şehit olmayı bir görev bildiğini belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri Kaman’da bulunan 22 şehit ve gazi ailesine "şükran plaketi" verdi.

Programa, AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Ekemen, Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.