pendik escort bayan
ak

Vali Şentürk, Şehit Aileleri Ve Gazilerle Buluştu

03.06.2017 - 14:58, Güncelleme: 03.06.2017 - 14:58
 

Vali Şentürk, Şehit Aileleri Ve Gazilerle Buluştu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, iftar programında şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, iftar programında şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, bir otelde düzenlenen iftar programında konuşan Vali Şentürk, bu vatan için canlarını seve seve feda eden gençlerin en yüksek mertebe olan şehitlik mertebesine ulaştıklarını ifade etti.Böylesine güzel bir ramazan gününde şehit yakınları ile buluşmaktan son derece memnun olduğunu dile getiren Şentürk, şöyle devam etti:"Şan ve şerefle göklerde dalgalanan hilalin gölgesinde yaşıyor, iftarlarda buluşuyoruz. Biz güçlü bir ülkeyiz, her yanımız düşman dolu. Tarihten bugüne şehit verdik, şehit vermeye de devam ediyoruz. Allah, birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Devletimiz, sürekli şehitlerimizin emaneti olan sizlerin yanındadır. Bizler de sizlerle bir arada bulunmaktan dolayı mutluyuz. Bu duygu ve düşüncelerle, bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet ve gazilerimize şifalar, şehit yakınlarımıza da sabırlar diliyorum."AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya ise, şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanında olduklarını ifade ederek, onlarla bir arada bulunmaktan dolayı mutluluk duyduğunu kaydetti.Milletvekili Çetinkaya, "Evlatlarınızı bu vatan için şehit verene kadar onlar sizin çocuklarınızdı, artık tüm Türk milletinin evladı oldular. Milletimiz, bu ülke için canını feda eden yiğitlerini asla unutmaz ve unutturmaz. Moralimizi bozmak isteyen, birlik ve beraberliğimizi, düzenimizi kimse bozamaz, buna fırsat vermeyiz. Bütün şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.İl Müftüsü Osman Arslan'ın dua okuduğu programa, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Bilgin, Ağır Ceza Reisi Diyadin Bayat, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, Garnizon Komutanı Personel Albay İlhan Güneş, İl Genel Meclisi Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu, Vali Şentürk'ün eşi Sevim Şentürk, protokol eşleri, daire müdürleri, şehit ve gazi dernekleri başkanları ve üyeleri, şehit yakınları ve gaziler katıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, iftar programında şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, iftar programında şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, bir otelde düzenlenen iftar programında konuşan Vali Şentürk, bu vatan için canlarını seve seve feda eden gençlerin en yüksek mertebe olan şehitlik mertebesine ulaştıklarını ifade etti.

Böylesine güzel bir ramazan gününde şehit yakınları ile buluşmaktan son derece memnun olduğunu dile getiren Şentürk, şöyle devam etti:

"Şan ve şerefle göklerde dalgalanan hilalin gölgesinde yaşıyor, iftarlarda buluşuyoruz. Biz güçlü bir ülkeyiz, her yanımız düşman dolu. Tarihten bugüne şehit verdik, şehit vermeye de devam ediyoruz. Allah, birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Devletimiz, sürekli şehitlerimizin emaneti olan sizlerin yanındadır. Bizler de sizlerle bir arada bulunmaktan dolayı mutluyuz. Bu duygu ve düşüncelerle, bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet ve gazilerimize şifalar, şehit yakınlarımıza da sabırlar diliyorum."

AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya ise, şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanında olduklarını ifade ederek, onlarla bir arada bulunmaktan dolayı mutluluk duyduğunu kaydetti.

Milletvekili Çetinkaya, "Evlatlarınızı bu vatan için şehit verene kadar onlar sizin çocuklarınızdı, artık tüm Türk milletinin evladı oldular. Milletimiz, bu ülke için canını feda eden yiğitlerini asla unutmaz ve unutturmaz. Moralimizi bozmak isteyen, birlik ve beraberliğimizi, düzenimizi kimse bozamaz, buna fırsat vermeyiz. Bütün şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

İl Müftüsü Osman Arslan'ın dua okuduğu programa, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Bilgin, Ağır Ceza Reisi Diyadin Bayat, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, Garnizon Komutanı Personel Albay İlhan Güneş, İl Genel Meclisi Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu, Vali Şentürk'ün eşi Sevim Şentürk, protokol eşleri, daire müdürleri, şehit ve gazi dernekleri başkanları ve üyeleri, şehit yakınları ve gaziler katıldı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.