pendik escort bayan
ak

Vali Meral'in Köy Ziyaretleri

25.09.2017 - 13:33, Güncelleme: 25.09.2017 - 13:33
 

Vali Meral'in Köy Ziyaretleri

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Fahri Meral, merkeze bağlı Alaçatı köyünü ziyaret ederek köy halkıyla bir araya geldi. Köy muhtarı ve köy halkı tarafından...

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Fahri Meral, merkeze bağlı Alaçatı köyünü ziyaret ederek köy halkıyla bir araya geldi. Köy muhtarı ve köy halkı tarafından karşılanan Vali Meral, ilk önce Kıbrıs gazisi Mehmet Gökmen'i ziyaret etti. Vali Meral daha sonra muhtarlık binası önünde köy halkıyla görüştü.Vatandaşların talep ve şikayetlerini dinleyen Meral, devlet millet iş birliği içerisinde köyün yaşadığı sıkıntıların giderilmesi konusunda gereken çalışmaları yapacaklarını söyledi.Ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Servet Türegün ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Barış Selçuk da bulundu.
KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Fahri Meral, merkeze bağlı Alaçatı köyünü ziyaret ederek köy halkıyla bir araya geldi. Köy muhtarı ve köy halkı tarafından...

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Fahri Meral, merkeze bağlı Alaçatı köyünü ziyaret ederek köy halkıyla bir araya geldi.

Köy muhtarı ve köy halkı tarafından karşılanan Vali Meral, ilk önce Kıbrıs gazisi Mehmet Gökmen'i ziyaret etti. Vali Meral daha sonra muhtarlık binası önünde köy halkıyla görüştü.

Vatandaşların talep ve şikayetlerini dinleyen Meral, devlet millet iş birliği içerisinde köyün yaşadığı sıkıntıların giderilmesi konusunda gereken çalışmaları yapacaklarını söyledi.

Ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Servet Türegün ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Barış Selçuk da bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.