pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Kemelek, yapımı devam eden uygulama otelini gezdi

06.11.2013 - 18:42, Güncelleme: 06.11.2013 - 18:42
 

Vali Kemelek, yapımı devam eden uygulama otelini gezdi

Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, yapımı devam eden Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi Uygulama Oteli\'nde incelemelerde bulundu.

İnceleme gezisinde İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar da yer aldı. Uygulama Otelinin 2014 yılı haziran ayında bitirilmesi hedefleniyor.  Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi bahçesinde yapılan uygulama oteli bittiğinde öğrenciler artık burada görev yaparak mesleklerini öğrenecek. Proje bedeli 4 milyon 750 bin TL olan ve 2014 yılı haziran ayına kadar bitirilmesi hedeflenen 90 yatak kapasitesine sahip otel, öğrencilerin meslekî anlamda kendilerini geliştirmelerine de imkân sunacak. Vali Zübeyir Kemelek, buradaki incelemelerinin ardından fuar alanı ve okullar bölgesine de geçti. Vali Kemelek ve beraberindekiler, 218 öğrenci kapasiteli Merkez Ahmet Ayık Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi pansiyon binası ile merkez 24 derslikli lise binasını da gezerek incelemelerde bulundu.  sivashaberleri
Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, yapımı devam eden Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi Uygulama Oteli\'nde incelemelerde bulundu.

İnceleme gezisinde İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar da yer aldı. Uygulama Otelinin 2014 yılı haziran ayında bitirilmesi hedefleniyor. 


Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi bahçesinde yapılan uygulama oteli bittiğinde öğrenciler artık burada görev yaparak mesleklerini öğrenecek. Proje bedeli 4 milyon 750 bin TL olan ve 2014 yılı haziran ayına kadar bitirilmesi hedeflenen 90 yatak kapasitesine sahip otel, öğrencilerin meslekî anlamda kendilerini geliştirmelerine de imkân sunacak.


Vali Zübeyir Kemelek, buradaki incelemelerinin ardından fuar alanı ve okullar bölgesine de geçti. Vali Kemelek ve beraberindekiler, 218 öğrenci kapasiteli Merkez Ahmet Ayık Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi pansiyon binası ile merkez 24 derslikli lise binasını da gezerek incelemelerde bulundu.  sivashaberleri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.