pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Kamçı'ya Göçmenlerden Ziyaret

15.12.2016 - 16:03, Güncelleme: 15.12.2016 - 16:03
 

Vali Kamçı'ya Göçmenlerden Ziyaret

KAYSERİ (AA) - Vali Süleyman Kamçı'nın, "18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü" dolayısıyla kente gelen göçmenleri makamında kabul ettiği bildirildi.Valilikten...

KAYSERİ (AA) - Vali Süleyman Kamçı'nın, "18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü" dolayısıyla kente gelen göçmenleri makamında kabul ettiği bildirildi.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre Kamçı, Kayseri'de yaşayan Suriyeli, Gineli ve Azerbaycanlı göçmenlerle makamında bir araya geldi.Kamçı, 18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü'nün Türkiye'de ve dünya çapında yerinden edilmiş insanların yaşamları ve sorunları konusunda bir farkındalık oluşturmayı hedeflediğini ifade etti. Kayseri'nin, Türkiye'de önemli göç güzergahları arasında yer aldığını aktaran Kamçı, yüzyıllardır coğrafi konumu sebebiyle kentin göç hareketlerine tanıklık ettiğini anlattı.Kamçı, Kayseri'nin konukseverlik ve hayırseverlik ile anılan bir şehir olduğunu belirterek, kentin bu özellikleriyle sığınmacıların yaşadıkları birçok sorununun üstesinden gelmesine destek olduğunu kaydetti.
KAYSERİ (AA) - Vali Süleyman Kamçı'nın, "18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü" dolayısıyla kente gelen göçmenleri makamında kabul ettiği bildirildi.Valilikten...

KAYSERİ (AA) - Vali Süleyman Kamçı'nın, "18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü" dolayısıyla kente gelen göçmenleri makamında kabul ettiği bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre Kamçı, Kayseri'de yaşayan Suriyeli, Gineli ve Azerbaycanlı göçmenlerle makamında bir araya geldi.

Kamçı, 18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü'nün Türkiye'de ve dünya çapında yerinden edilmiş insanların yaşamları ve sorunları konusunda bir farkındalık oluşturmayı hedeflediğini ifade etti.

Kayseri'nin, Türkiye'de önemli göç güzergahları arasında yer aldığını aktaran Kamçı, yüzyıllardır coğrafi konumu sebebiyle kentin göç hareketlerine tanıklık ettiğini anlattı.

Kamçı, Kayseri'nin konukseverlik ve hayırseverlik ile anılan bir şehir olduğunu belirterek, kentin bu özellikleriyle sığınmacıların yaşadıkları birçok sorununun üstesinden gelmesine destek olduğunu kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.