pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Kamçı'nın Eşi, Ziçev'i Ziyaret Etti

26.02.2017 - 15:08, Güncelleme: 26.02.2017 - 15:08
 

Vali Kamçı'nın Eşi, Ziçev'i Ziyaret Etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı'nın eşi Ayşe Kamçı, Zihinsel Engelli Çocuklar Eğitim Vakfını (ZİÇEV) ziyaret etti. Valilikten yapılan...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı'nın eşi Ayşe Kamçı, Zihinsel Engelli Çocuklar Eğitim Vakfını (ZİÇEV) ziyaret etti. Valilikten yapılan açıklamaya göre, ziyarete, Ayşe Kamçı, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık'ın eşi Ayşe Yırık ile ZİÇEV'e ziyarette bulunarak, burada uygulanan eğitim programlarıyla ilgili bilgi alarak, öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti. Kamçı, eğitim ve sağlık alanları başta olmak üzere toplumun her kesimine faydalı olan ve alanında başarılı çalışmalara imza atan tüm sivil toplum kuruluşlarını desteklediklerini, bundan sonra da desteklemeye devam edeceklerini belirtti.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı'nın eşi Ayşe Kamçı, Zihinsel Engelli Çocuklar Eğitim Vakfını (ZİÇEV) ziyaret etti. Valilikten yapılan...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı'nın eşi Ayşe Kamçı, Zihinsel Engelli Çocuklar Eğitim Vakfını (ZİÇEV) ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, ziyarete, Ayşe Kamçı, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık'ın eşi Ayşe Yırık ile ZİÇEV'e ziyarette bulunarak, burada uygulanan eğitim programlarıyla ilgili bilgi alarak, öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti.

Kamçı, eğitim ve sağlık alanları başta olmak üzere toplumun her kesimine faydalı olan ve alanında başarılı çalışmalara imza atan tüm sivil toplum kuruluşlarını desteklediklerini, bundan sonra da desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.