pendik escort bayan
ak

Vali Kamçı'dan, Afrin Gazisi Şahin'e Ziyaret

18.02.2018 - 15:43, Güncelleme: 18.02.2018 - 15:43
 

Vali Kamçı'dan, Afrin Gazisi Şahin'e Ziyaret

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Afrin gazisi Piyade Uzman Çavuş İsmail Şahin’i ziyaret etti.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Afrin gazisi Piyade Uzman Çavuş İsmail Şahin’i ziyaret etti.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kamçı, Afrin’de gazi olan Şahin ve rahatsızlığından dolayı Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatan babası Mehmet Şahin’i ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Kamçı, ziyarette yaptığı konuşmada, "Askerlerimiz ve polislerimiz teröre karşı üstün başarılar elde etmektedirler. Halkımızın da desteğiyle terörle mücadele devam etmektedir. Görevi başındaki asker ve polislerimiz de Afrin’e gitmek için görev beklemektedirler." ifadelerini kullandı. Gazi Şahin ise GATA'da devam eden tedavisinin ardından babasının rahatsızlığından dolayı Kayseri'ye geldiğini ve tedavisi bitince tekrar arkadaşlarının yanına gitmek istediğini belirtti. Ziyarete, Vali Yardımcısı Ali Uslanmaz ile İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Hüseyin Bekmez katıldı.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Afrin gazisi Piyade Uzman Çavuş İsmail Şahin’i ziyaret etti.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Afrin gazisi Piyade Uzman Çavuş İsmail Şahin’i ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kamçı, Afrin’de gazi olan Şahin ve rahatsızlığından dolayı Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatan babası Mehmet Şahin’i ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kamçı, ziyarette yaptığı konuşmada, "Askerlerimiz ve polislerimiz teröre karşı üstün başarılar elde etmektedirler. Halkımızın da desteğiyle terörle mücadele devam etmektedir. Görevi başındaki asker ve polislerimiz de Afrin’e gitmek için görev beklemektedirler." ifadelerini kullandı.

Gazi Şahin ise GATA'da devam eden tedavisinin ardından babasının rahatsızlığından dolayı Kayseri'ye geldiğini ve tedavisi bitince tekrar arkadaşlarının yanına gitmek istediğini belirtti.

Ziyarete, Vali Yardımcısı Ali Uslanmaz ile İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Hüseyin Bekmez katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.