pendik escort bayan
ak

Vali Kamçı’dan “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” Mesajı

07.03.2017 - 16:08, Güncelleme: 07.03.2017 - 16:08
 

Vali Kamçı’dan “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” Mesajı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Kamçı mesajında, Türkiye'nin gelişmesinde...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Kamçı mesajında, Türkiye'nin gelişmesinde ve çağdaşlaşmasında büyük emekleri bulunan kadınların, toplumsal ve ekonomik yaşamdaki gelişmelerin en temel ögesi olduğunu vurguladı.Türk kadınının, toplumun yapısını güçlendirip şekillendirerek, aile birliğinin en önemli unsuru olarak daima özveri, sevginin kaynağı olduğuna dikkati çeken Kamçı, şunları kaydetti:"Bundan yüzyıllar önce İslam dininin yüce Peygamberi, Veda Hutbesi'nde insanların birbirleri üzerinde olan haklarından ve özellikle de kadınların haklarından tarihi anlamda ilk kez resmi olarak bahsetmiş ve 1400 yıl önce kadın haklarıyla ilgili ilk yazılı kuralları oluşturmuştu. Yine 20. yüzyılın başında ulu önder Atatürk, Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı başta olmak üzere pek çok hakkı, kanunlara dayandırarak verirken, bu konuda dünyanın pek çok ülkesine de ilham kaynağı olmuştur. Kadınlarımıza yönelik ayrımcı, dışlayıcı ve şiddet içeren uygulamalar sona erdirilebildiğinde, tüm kız çocuklarımız eğitimin her seviyesinden yararlanabildiğinde geleceğe daha güvenle bakabileceğimiz muhakkaktır. Bu duygu ve düşüncelerle yaşamımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda bizden desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, ailenin ve toplumun temel taşı annelerimizin, şehit ve gazilerimizin eş ve annelerinin, dünyayı sevgi ile dolduran tüm kadınlarımızın '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum."
KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Kamçı mesajında, Türkiye'nin gelişmesinde...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Kamçı mesajında, Türkiye'nin gelişmesinde ve çağdaşlaşmasında büyük emekleri bulunan kadınların, toplumsal ve ekonomik yaşamdaki gelişmelerin en temel ögesi olduğunu vurguladı.

Türk kadınının, toplumun yapısını güçlendirip şekillendirerek, aile birliğinin en önemli unsuru olarak daima özveri, sevginin kaynağı olduğuna dikkati çeken Kamçı, şunları kaydetti:

"Bundan yüzyıllar önce İslam dininin yüce Peygamberi, Veda Hutbesi'nde insanların birbirleri üzerinde olan haklarından ve özellikle de kadınların haklarından tarihi anlamda ilk kez resmi olarak bahsetmiş ve 1400 yıl önce kadın haklarıyla ilgili ilk yazılı kuralları oluşturmuştu. Yine 20. yüzyılın başında ulu önder Atatürk, Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı başta olmak üzere pek çok hakkı, kanunlara dayandırarak verirken, bu konuda dünyanın pek çok ülkesine de ilham kaynağı olmuştur. Kadınlarımıza yönelik ayrımcı, dışlayıcı ve şiddet içeren uygulamalar sona erdirilebildiğinde, tüm kız çocuklarımız eğitimin her seviyesinden yararlanabildiğinde geleceğe daha güvenle bakabileceğimiz muhakkaktır. Bu duygu ve düşüncelerle yaşamımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda bizden desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, ailenin ve toplumun temel taşı annelerimizin, şehit ve gazilerimizin eş ve annelerinin, dünyayı sevgi ile dolduran tüm kadınlarımızın '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.