pendik escort bayan
ak

Vali Kamçı Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

24.04.2018 - 16:48, Güncelleme: 24.04.2018 - 16:48
 

Vali Kamçı Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, "halk günü toplantıları" kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, "halk günü toplantıları" kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, vatandaşların istek, şikayet ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla düzenli olarak yapılan "halk günü toplantıları"nın nisan ayı buluşması, Vali Kamçı başkanlığında Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tiyatro salonunda yapıldı.Her ay düzenli olarak vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade eden Kamçı, istek, talep ve önerilerin birinci ağızdan dinlenilerek aktarılan tüm konulara imkanlar çerçevesinde en uygun çözümler bulunabileceğini ifade etti.Vatandaşlara tek tek söz veren Vali Kamçı, onların sorun ve taleplerini dinledi.Toplantıya, kaymakamlar, kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, "halk günü toplantıları" kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, "halk günü toplantıları" kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, vatandaşların istek, şikayet ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla düzenli olarak yapılan "halk günü toplantıları"nın nisan ayı buluşması, Vali Kamçı başkanlığında Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tiyatro salonunda yapıldı.

Her ay düzenli olarak vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade eden Kamçı, istek, talep ve önerilerin birinci ağızdan dinlenilerek aktarılan tüm konulara imkanlar çerçevesinde en uygun çözümler bulunabileceğini ifade etti.

Vatandaşlara tek tek söz veren Vali Kamçı, onların sorun ve taleplerini dinledi.

Toplantıya, kaymakamlar, kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.