pendik escort bayan
ak

Vali Kamçı Pınarbaşı'da Muhtarlarla Buluştu

24.05.2017 - 17:58, Güncelleme: 24.05.2017 - 17:58
 

Vali Kamçı Pınarbaşı'da Muhtarlarla Buluştu

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı Pınarbaşı'da muhtarlarla buluştu.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kamçı, Pınarbaşı ilçesine...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı Pınarbaşı'da muhtarlarla buluştu.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kamçı, Pınarbaşı ilçesine bağlı 122 mahallenin muhtarıyla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi. Pınarbaşı Kaymakam Vekili Burak Dertlioğlu'nu ziyaret eden Kamçı, kurum müdürlerinden ilçedeki hayvancılık, altyapı ve üst yapı durumları hakkında bilgi aldı.Daha sonra muhtarlarla bir araya gelen Kamçı, bu buluşmaların muhtarların dile getirdikleri istek, talep ve sorunlarını dinleyerek süratle çözüm üretmek amacını taşıdığını ifade etti.Muhtarların sorunlarını tek tek dinleyen Vali Kamçı, sorunları not alarak çözüm noktasında ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı Pınarbaşı'da muhtarlarla buluştu.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kamçı, Pınarbaşı ilçesine...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı Pınarbaşı'da muhtarlarla buluştu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kamçı, Pınarbaşı ilçesine bağlı 122 mahallenin muhtarıyla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.

Pınarbaşı Kaymakam Vekili Burak Dertlioğlu'nu ziyaret eden Kamçı, kurum müdürlerinden ilçedeki hayvancılık, altyapı ve üst yapı durumları hakkında bilgi aldı.

Daha sonra muhtarlarla bir araya gelen Kamçı, bu buluşmaların muhtarların dile getirdikleri istek, talep ve sorunlarını dinleyerek süratle çözüm üretmek amacını taşıdığını ifade etti.

Muhtarların sorunlarını tek tek dinleyen Vali Kamçı, sorunları not alarak çözüm noktasında ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.