pendik escort bayan
ak

Vali Kamçı Muhtarları Kabul Etti

19.10.2017 - 17:18, Güncelleme: 19.10.2017 - 17:18
 

Vali Kamçı Muhtarları Kabul Etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle İç Anadolu Muhtarlar Federasyonu Başkanı İbrahim Erşen, Anadolu Muhtarlar...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle İç Anadolu Muhtarlar Federasyonu Başkanı İbrahim Erşen, Anadolu Muhtarlar ve Mahalli İdareler Derneği Başkanı Ali Burul ve beraberindekileri makamında kabul etti.Vali Kamçı, Resmi Gazete'de yayımlanan Başbakanlık genelgesi ile 19 Ekim'in “Muhtarlar Günü” olarak belirlendiğini ifade ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Herşeyi bir güne sığdırmanın doğru olmadığının altını çizen Kamçı, belediyelerde muhtarlarla alakalı birimler kurulduğunu ve muhtarların devletin en ücra köşede görev yapan kişiler olduğunu belirtti.Başkanler Erşen ve Burul da kendilerini kabul eden Vali Kamçı’ya teşekkür ederek, yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.Konuşmaların ardından Vali Kamçı, muhtarlar ile bir süre sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle İç Anadolu Muhtarlar Federasyonu Başkanı İbrahim Erşen, Anadolu Muhtarlar...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle İç Anadolu Muhtarlar Federasyonu Başkanı İbrahim Erşen, Anadolu Muhtarlar ve Mahalli İdareler Derneği Başkanı Ali Burul ve beraberindekileri makamında kabul etti.

Vali Kamçı, Resmi Gazete'de yayımlanan Başbakanlık genelgesi ile 19 Ekim'in “Muhtarlar Günü” olarak belirlendiğini ifade ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Herşeyi bir güne sığdırmanın doğru olmadığının altını çizen Kamçı, belediyelerde muhtarlarla alakalı birimler kurulduğunu ve muhtarların devletin en ücra köşede görev yapan kişiler olduğunu belirtti.

Başkanler Erşen ve Burul da kendilerini kabul eden Vali Kamçı’ya teşekkür ederek, yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Konuşmaların ardından Vali Kamçı, muhtarlar ile bir süre sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.