pendik escort bayan
ak

Vali Kamçı, Hayırseverlerle Bir Araya Geldi

16.02.2018 - 17:23, Güncelleme: 16.02.2018 - 17:23
 

Vali Kamçı, Hayırseverlerle Bir Araya Geldi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, İl Müftülüğü ve Diyanet Vakfı Kayseri Şubesinin ortaklaşa düzenlediği programda hayırseverlerle bir...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, İl Müftülüğü ve Diyanet Vakfı Kayseri Şubesinin ortaklaşa düzenlediği programda hayırseverlerle bir araya geldi.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti 2. Başkanı İlyas Serenli, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, İl Müftüsü Şahin Güven, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile hayırseverler katıldı. Programda konuşan Kamçı, hayırseverlerin, yatırımlarıyla Kayseri'nin kalkınmasına ve gelişmesine katkı sağladığını belirtti.Yatırımların, hem inanç hem de duyarlı vatandaşlığın güzel bir yansıması olduğunu kaydeden Kamçı, şunları kaydetti."Kültürümüzün önemli bir mirası olan imece ve yardımlaşma anlayışının da temsilcisi olan hayırseverlerimizle gurur duyuyor, bu vesileyle siz kıymetli hayırseverlerimize bir kez daha şükran ve minnetlerimi sunuyorum. Siz değerli hayırseverlerimiz, sadece ilimizde ve ülkemizde değil, dünyanın her neresinde olursa olsun, zor durumda olan insanlara karşı duyarlı oluğunuzu, bugün Halep’e yolcu ettiğimiz yardım tırlarına sağladığınız katkılarla da bir kez daha göstermiş oldunuz."
KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, İl Müftülüğü ve Diyanet Vakfı Kayseri Şubesinin ortaklaşa düzenlediği programda hayırseverlerle bir...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, İl Müftülüğü ve Diyanet Vakfı Kayseri Şubesinin ortaklaşa düzenlediği programda hayırseverlerle bir araya geldi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti 2. Başkanı İlyas Serenli, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, İl Müftüsü Şahin Güven, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile hayırseverler katıldı.

Programda konuşan Kamçı, hayırseverlerin, yatırımlarıyla Kayseri'nin kalkınmasına ve gelişmesine katkı sağladığını belirtti.

Yatırımların, hem inanç hem de duyarlı vatandaşlığın güzel bir yansıması olduğunu kaydeden Kamçı, şunları kaydetti.

"Kültürümüzün önemli bir mirası olan imece ve yardımlaşma anlayışının da temsilcisi olan hayırseverlerimizle gurur duyuyor, bu vesileyle siz kıymetli hayırseverlerimize bir kez daha şükran ve minnetlerimi sunuyorum. Siz değerli hayırseverlerimiz, sadece ilimizde ve ülkemizde değil, dünyanın her neresinde olursa olsun, zor durumda olan insanlara karşı duyarlı oluğunuzu, bugün Halep’e yolcu ettiğimiz yardım tırlarına sağladığınız katkılarla da bir kez daha göstermiş oldunuz."



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.