pendik escort bayan
ak

Vali Kamçı Halkla Buluşuyor

27.03.2017 - 11:08, Güncelleme: 27.03.2017 - 11:08
 

Vali Kamçı Halkla Buluşuyor

KAYSERİ (AA) - Vali Süleyman Kamçı, vatandaşların isteklerini dinlemek ve sorunlarına çözüm bulmak amacıyla yarın halkla bir araya gelecek.Kamçı,...

KAYSERİ (AA) - Vali Süleyman Kamçı, vatandaşların isteklerini dinlemek ve sorunlarına çözüm bulmak amacıyla yarın halkla bir araya gelecek.Kamçı, yaptığı yazılı açıklamada, yarın saat 14.00'te Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilecek toplantıya tüm vatandaşları davet ederek toplantılarda halkın istek, öneri ve şikayetlerini dinleyeceklerini kaydetti. Toplantıya, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının müdürlerinin de katılacağını ifade eden Kamçı, vatandaşların talepleri, şikayetleri ve önerilerinin gerekli mercilere iletileceğini belirtti.
KAYSERİ (AA) - Vali Süleyman Kamçı, vatandaşların isteklerini dinlemek ve sorunlarına çözüm bulmak amacıyla yarın halkla bir araya gelecek.Kamçı,...

KAYSERİ (AA) - Vali Süleyman Kamçı, vatandaşların isteklerini dinlemek ve sorunlarına çözüm bulmak amacıyla yarın halkla bir araya gelecek.

Kamçı, yaptığı yazılı açıklamada, yarın saat 14.00'te Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilecek toplantıya tüm vatandaşları davet ederek toplantılarda halkın istek, öneri ve şikayetlerini dinleyeceklerini kaydetti.

Toplantıya, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının müdürlerinin de katılacağını ifade eden Kamçı, vatandaşların talepleri, şikayetleri ve önerilerinin gerekli mercilere iletileceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.