pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Kamçı, Halkla Buluştu

28.03.2017 - 17:23, Güncelleme: 28.03.2017 - 17:23
 

Vali Kamçı, Halkla Buluştu

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, halk toplantısında vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorun ve taleplerini dinledi.Valilikten yapılan...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, halk toplantısında vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorun ve taleplerini dinledi.Valilikten yapılan açıklamaya göre, vatandaşların istek, şikayet ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla, düzenli olarak yapılan halk günü toplantıları Vali Kamçı başkanlığında Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Tiyatro Salonu'nda yapıldı.Toplantıya Kamçı’nın yanı sıra ilçe kaymakamları, ilde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Toplantı öncesinde konuşan Kamçı, bu toplantıların amacının vatandaşın istek ve taleplerinin birinci elden dinlenilmesi, sorunların çözüme ulaştırılması, varsa eksikliklerin giderilmesi ve taleplerin yerine getirilmesi olduğunu ifade etti.Kamçı, ardından vatandaşlara tek tek söz vererek, onların sorun ve taleplerini dinledi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, halk toplantısında vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorun ve taleplerini dinledi.Valilikten yapılan...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, halk toplantısında vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorun ve taleplerini dinledi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, vatandaşların istek, şikayet ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla, düzenli olarak yapılan halk günü toplantıları Vali Kamçı başkanlığında Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Tiyatro Salonu'nda yapıldı.

Toplantıya Kamçı’nın yanı sıra ilçe kaymakamları, ilde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantı öncesinde konuşan Kamçı, bu toplantıların amacının vatandaşın istek ve taleplerinin birinci elden dinlenilmesi, sorunların çözüme ulaştırılması, varsa eksikliklerin giderilmesi ve taleplerin yerine getirilmesi olduğunu ifade etti.

Kamçı, ardından vatandaşlara tek tek söz vererek, onların sorun ve taleplerini dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.