pendik escort bayan
ak

Vali Kadir Çakır, Yerköy'ü Ziyaret Etti

18.12.2018 - 16:23, Güncelleme: 18.12.2018 - 16:23
 

Vali Kadir Çakır, Yerköy'ü Ziyaret Etti

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kadir Çakır, Yerköy ilçesinde daire müdürleriyle toplantı yaptı. Kaymakamlık salonunda yapılan toplantıda konuşan Vali Çakır,...

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kadir Çakır, Yerköy ilçesinde daire müdürleriyle toplantı yaptı. Kaymakamlık salonunda yapılan toplantıda konuşan Vali Çakır, Yerköy'ün bildiği bir ilçe ve ve eskiden beri bir cazibe merkezi olduğunu söyledi. İlçenin gelişmesi için tüm çaba ve gayreti göstereceklerini ifade eden Çakır, "Kırşehirli olmam münasebetiyle Yozgat ve ilçelerini yakından bilmekteyim. Yerköy'den iş için göç edenlerin tekrardan ilçeye gelmesine yönelik tüm çaba ve gayreti göstereceğiz. Cazibe merkezi yapmak için çalışacağız. Valilik olarak makamım 7gün, 24 saat açıktır. El birliği ile güzel şeyler çıkaracağımıza inanıyorum. Artık dünya değişti, artık gençlere kendi ayakları üzerinde durmayı öğretmemiz lazım." dedi. Çakır, toplantının ardından jeotermal kaynaklarını ve hızlı tren şantiyesini ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı.
YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kadir Çakır, Yerköy ilçesinde daire müdürleriyle toplantı yaptı. Kaymakamlık salonunda yapılan toplantıda konuşan Vali Çakır,...

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kadir Çakır, Yerköy ilçesinde daire müdürleriyle toplantı yaptı.

Kaymakamlık salonunda yapılan toplantıda konuşan Vali Çakır, Yerköy'ün bildiği bir ilçe ve ve eskiden beri bir cazibe merkezi olduğunu söyledi.

İlçenin gelişmesi için tüm çaba ve gayreti göstereceklerini ifade eden Çakır, "Kırşehirli olmam münasebetiyle Yozgat ve ilçelerini yakından bilmekteyim. Yerköy'den iş için göç edenlerin tekrardan ilçeye gelmesine yönelik tüm çaba ve gayreti göstereceğiz. Cazibe merkezi yapmak için çalışacağız. Valilik olarak makamım 7gün, 24 saat açıktır. El birliği ile güzel şeyler çıkaracağımıza inanıyorum. Artık dünya değişti, artık gençlere kendi ayakları üzerinde durmayı öğretmemiz lazım." dedi.

Çakır, toplantının ardından jeotermal kaynaklarını ve hızlı tren şantiyesini ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.