pendik escort bayan
ak

Vali Günaydın'dan 112 Acil Çağrı Merkezi İle Gamer'e Ziyaret

13.06.2019 - 12:58, Güncelleme: 13.06.2019 - 12:58
 

Vali Günaydın'dan 112 Acil Çağrı Merkezi İle Gamer'e Ziyaret

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, 112 Acil Çağrı Merkezi ve Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) hizmet binasını ziyaret...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, 112 Acil Çağrı Merkezi ve Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) hizmet binasını ziyaret etti.Ziyarette açıklamada bulunan Günaydın, 112 Acil Çağrı Merkezi ile GAMER'in 24 saat esasına göre çalıştığını belirtti.Kurulan bu merkezlerle kurumlar arası koordinasyonun en üst seviyeye çıkacağını aktaran Günaydın, şunları kaydetti:"Valiliğimizce il genelinde hizmet veren tüm kurumlarımız acil çağrıları çağrı merkezinde acil yardım hizmeti sunan kurumlara yönlendirerek kurumlar arasında işbirliğini ve koordinasyonun daha hızlı ve etkin sağlayacaklar. Güvenli ülke güvenli toplum için etkin koordinasyon vizyonuyla hareket eden GAMER de acil durumlarda güvenlik hizmetlerinin etkin biçimde yürütülmesini amaçlıyor." Ziyarette merkeze gelen "güvercin sıkışması" çağrısıyla da ilgilenen Günaydın, konu ile ilgili aynı binada hizmet veren itfaiye ekiplerine güvercinin kurtarılması yönünde talimat verdi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, 112 Acil Çağrı Merkezi ve Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) hizmet binasını ziyaret...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, 112 Acil Çağrı Merkezi ve Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) hizmet binasını ziyaret etti.

Ziyarette açıklamada bulunan Günaydın, 112 Acil Çağrı Merkezi ile GAMER'in 24 saat esasına göre çalıştığını belirtti.

Kurulan bu merkezlerle kurumlar arası koordinasyonun en üst seviyeye çıkacağını aktaran Günaydın, şunları kaydetti:

"Valiliğimizce il genelinde hizmet veren tüm kurumlarımız acil çağrıları çağrı merkezinde acil yardım hizmeti sunan kurumlara yönlendirerek kurumlar arasında işbirliğini ve koordinasyonun daha hızlı ve etkin sağlayacaklar. Güvenli ülke güvenli toplum için etkin koordinasyon vizyonuyla hareket eden GAMER de acil durumlarda güvenlik hizmetlerinin etkin biçimde yürütülmesini amaçlıyor."

Ziyarette merkeze gelen "güvercin sıkışması" çağrısıyla da ilgilenen Günaydın, konu ile ilgili aynı binada hizmet veren itfaiye ekiplerine güvercinin kurtarılması yönünde talimat verdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.