pendik escort bayan
ak

Vali Gül'ün Veda Ziyaretleri

02.11.2018 - 08:13, Güncelleme: 02.11.2018 - 08:13
 

Vali Gül'ün Veda Ziyaretleri

SİVAS (AA) - Valiler Kararnamesi ile Gaziantep Valiliğine atanan Sivas Valisi Davut Gül, kasım ayı İl Genel Meclisi Toplantısına katılarak il genel meclisi...

SİVAS (AA) - Valiler Kararnamesi ile Gaziantep Valiliğine atanan Sivas Valisi Davut Gül, kasım ayı İl Genel Meclisi Toplantısına katılarak il genel meclisi üyeleri ile vedalaştı. Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantıda konuşan Gül, Sivas İl Genel Meclisinin, şehrin lehine karar verme noktasında Türkiye'de parmakla gösterilecek iller arasında olduğunu belirtti.Gül, meclis üyelerinin şehrin menfaati için bir araya geldiklerini aktararak, "Bu meclis hiçbir şey yapmasa bile cumhuriyet tarihinde döşenen taşın bir buçuk katından daha fazla köylere kilitli parke taşı döşenmesi için karar aldı. Çöpleri toplattınız. Kanalizasyonla ilgili, içme suyuyla ilgili, yolla ilgili, yamayla ilgili, halı sahayla ilgili hizmetler yapıldı. Köylerde okul ihtiyacı olup da yapmadığımız hiçbir yer kalmadı." ifadelerini kullandı.Görev süresi boyunca meclisin yakın ilgisine ve desteğine teşekkür eden Gül, İl Özel İdaresi çalışanlarını ve il genel meclis üyelerini yaptıkları hizmetlerden dolayı kutladı.
SİVAS (AA) - Valiler Kararnamesi ile Gaziantep Valiliğine atanan Sivas Valisi Davut Gül, kasım ayı İl Genel Meclisi Toplantısına katılarak il genel meclisi...

SİVAS (AA) - Valiler Kararnamesi ile Gaziantep Valiliğine atanan Sivas Valisi Davut Gül, kasım ayı İl Genel Meclisi Toplantısına katılarak il genel meclisi üyeleri ile vedalaştı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantıda konuşan Gül, Sivas İl Genel Meclisinin, şehrin lehine karar verme noktasında Türkiye'de parmakla gösterilecek iller arasında olduğunu belirtti.

Gül, meclis üyelerinin şehrin menfaati için bir araya geldiklerini aktararak, "Bu meclis hiçbir şey yapmasa bile cumhuriyet tarihinde döşenen taşın bir buçuk katından daha fazla köylere kilitli parke taşı döşenmesi için karar aldı. Çöpleri toplattınız. Kanalizasyonla ilgili, içme suyuyla ilgili, yolla ilgili, yamayla ilgili, halı sahayla ilgili hizmetler yapıldı. Köylerde okul ihtiyacı olup da yapmadığımız hiçbir yer kalmadı." ifadelerini kullandı.

Görev süresi boyunca meclisin yakın ilgisine ve desteğine teşekkür eden Gül, İl Özel İdaresi çalışanlarını ve il genel meclis üyelerini yaptıkları hizmetlerden dolayı kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.