pendik escort bayan
ak

Vali Gül'ün Okul Ziyaretleri

21.07.2017 - 19:18, Güncelleme: 21.07.2017 - 19:18
 

Vali Gül'ün Okul Ziyaretleri

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, bazı okullarda incelemelerde bulundu.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, okullarda yapılan onarımları ve...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, bazı okullarda incelemelerde bulundu.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, okullarda yapılan onarımları ve yeni derslik binalarını inceleyen Gül, ilk olarak Reşat Şemsettin Sirer ilkokulunu ziyaret etti.Sınıfları tek tek gezen Vali Gül, okul müdürü Mehmet Çakır'dan ikili öğretimden, tekli öğretime geçilmesiyle ilgili bilgi aldı. Gül, daha sonra İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan Şifahiye anaokulu inşaatını gezdi.Teknik personelden inşaatın durumuyla ilgili bilgi alan Gül, daha sonra El Sanatları Eğitim Merkezi'ni ziyaret ederek, kursta yürütülen faaliyetleri yerinde inceledi.
SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, bazı okullarda incelemelerde bulundu.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, okullarda yapılan onarımları ve...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, bazı okullarda incelemelerde bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, okullarda yapılan onarımları ve yeni derslik binalarını inceleyen Gül, ilk olarak Reşat Şemsettin Sirer ilkokulunu ziyaret etti.

Sınıfları tek tek gezen Vali Gül, okul müdürü Mehmet Çakır'dan ikili öğretimden, tekli öğretime geçilmesiyle ilgili bilgi aldı.

Gül, daha sonra İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan Şifahiye anaokulu inşaatını gezdi.

Teknik personelden inşaatın durumuyla ilgili bilgi alan Gül, daha sonra El Sanatları Eğitim Merkezi'ni ziyaret ederek, kursta yürütülen faaliyetleri yerinde inceledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.