pendik escort bayan
ak

Vali Gül'ün Milli Tekvandocuyu Kabulü

30.03.2017 - 11:33, Güncelleme: 30.03.2017 - 11:33
 

Vali Gül'ün Milli Tekvandocuyu Kabulü

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, 1-5 Mart arasında Alanya'da düzenlenen Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda üçüncü olan İklima Betül Karakuş'u...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, 1-5 Mart arasında Alanya'da düzenlenen Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda üçüncü olan İklima Betül Karakuş'u kabul etti.Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, kabulde antrenörler Uğur Kadak, Özkan Şakar ile milli sporcunun babası Halil İbrahim Aksoy da yer aldı. Turnuvanın en küçük sporcusu olan ve üçüncülük elde eden Karakuş'u tebrik eden Vali Gül, bundan sonraki müsabakalarda da kendisine başarılar diledi. Milli sporcu Karakuş da 27-29 Nisan tarihleri arasında Atina'da düzenlenecek Dünya Tekvando Federasyonu Başkanlık Kupasına hazırlandığını belirterek, derece aldığı takdirde dünya şampiyonasına direkt katılacağını söyledi.
SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, 1-5 Mart arasında Alanya'da düzenlenen Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda üçüncü olan İklima Betül Karakuş'u...
SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, 1-5 Mart arasında Alanya'da düzenlenen Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda üçüncü olan İklima Betül Karakuş'u kabul etti.

Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, kabulde antrenörler Uğur Kadak, Özkan Şakar ile milli sporcunun babası Halil İbrahim Aksoy da yer aldı.

Turnuvanın en küçük sporcusu olan ve üçüncülük elde eden Karakuş'u tebrik eden Vali Gül, bundan sonraki müsabakalarda da kendisine başarılar diledi.

Milli sporcu Karakuş da 27-29 Nisan tarihleri arasında Atina'da düzenlenecek Dünya Tekvando Federasyonu Başkanlık Kupasına hazırlandığını belirterek, derece aldığı takdirde dünya şampiyonasına direkt katılacağını söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.