pendik escort bayan
ak

Vali Gül’e Bıyık Yakıştı…

15.01.2018 - 16:46, Güncelleme: 15.01.2018 - 16:46
 

Vali Gül’e Bıyık Yakıştı…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10 Aralık’ta gerçekleştirdiği Sivas ziyaretinde Vali Davut Gül’e bıyık bırakması tavsiyesisinde bulunmuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10 Aralık’ta gerçekleştirdiği Sivas ziyaretinde Vali Davut Gül’e bıyık bırakması tavsiyesisinde bulunmuştu. Vali Davut Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tavsiyesine uyarak bıyık bıraktı. 2016 yılında Sivas’a Vali olarak atanan ve geçtiğimiz aya kadar bıyıksız olan Davut Gül’ün bıyıklı yeni imajı beğeni topladı. BIYIK AKIMI 2016 YILINDA BAŞLADIBıyık akımı MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın 2016 yılında haftalık olağan görüşmelerinden birini bitirmek üzereyken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sakal bırakmak için izin istemesi ile başlıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fidan’a ‘sakal uygun olmaz, bıyık bırak istersen’ diyor. Bu durum daha sonra şaka vari olarak sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın etrafındakilere bıyık bırakma tavsiyesi üzerine bir çok bakan, milletvekili ve bürokrat bıyık akımına katılıyor. Kaynak: Sivas Memleket Gazetesi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10 Aralık’ta gerçekleştirdiği Sivas ziyaretinde Vali Davut Gül’e bıyık bırakması tavsiyesisinde bulunmuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10 Aralık’ta gerçekleştirdiği Sivas ziyaretinde Vali Davut Gül’e bıyık bırakması tavsiyesisinde bulunmuştu. Vali Davut Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tavsiyesine uyarak bıyık bıraktı. 2016 yılında Sivas’a Vali olarak atanan ve geçtiğimiz aya kadar bıyıksız olan Davut Gül’ün bıyıklı yeni imajı beğeni topladı.

 

BIYIK AKIMI 2016 YILINDA BAŞLADI

Bıyık akımı MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın 2016 yılında haftalık olağan görüşmelerinden birini bitirmek üzereyken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sakal bırakmak için izin istemesi ile başlıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fidan’a ‘sakal uygun olmaz, bıyık bırak istersen’ diyor. Bu durum daha sonra şaka vari olarak sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın etrafındakilere bıyık bırakma tavsiyesi üzerine bir çok bakan, milletvekili ve bürokrat bıyık akımına katılıyor.

 

Kaynak: Sivas Memleket Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.