pendik escort bayan
ak

Vali Gül'den Yeni Yıl Mesajı

29.12.2016 - 12:28, Güncelleme: 29.12.2016 - 12:28
 

Vali Gül'den Yeni Yıl Mesajı

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, yeni yıl mesajı yayımladı.Gül, mesajında, kültür ve cumhuriyet kenti Sivas’ta huzur, güven, birlik ve beraberlik...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, yeni yıl mesajı yayımladı.Gül, mesajında, kültür ve cumhuriyet kenti Sivas’ta huzur, güven, birlik ve beraberlik içerisinde 2016 yılını geride bıraktıklarını belirtti.Yeni bir yıla, yeni hedeflerle "merhaba" diyecek olmanın heyecanı içinde olduklarını aktaran Gül, "İlimizin sosyal, kültürel ve ekonomik yönden kalkınarak layık olduğu gelişmişlik düzeyine ulaşması için kararlılıkla sürdürdüğümüz çalışmalar, 2017 de aralıksız olarak aynı azim ve kararlılıkla devam edecek." ifadelerini kullandı.Sivas'ın gelişme ivmesini yakalama gayreti içinde olan bir kent olduğunu belirten Gül, şunları kaydetti:"Sivas ve Sivaslılar için 2017'nin her günü, bir önceki gününe göre daha iyi, daha huzurlu ve daha müreffeh olacaktır. Sivas’ta 15 Temmuz’da gösterilen birliktelik ve milli irade geleceğin Sivas’ını tesis etme bakımından sağlam bir temel oluşturulduğu gerçeği, gücümüze güç katacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye’nin en yaşanabilir şehirlerinin başında gelen huzur kenti Sivas’ımızda, daha güzel günlerde yaşamak ümidiyle yeni yılın tüm Sivaslı hemşehrilerime, il dışında yaşayan tüm Sivaslılara, kamu görevlilerine, basın mensuplarına, sağlık, huzur, mutluluk ve güven getirmesini, birlik ve beraberliğimizin daha da pekişmesini temenni ediyorum."
SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, yeni yıl mesajı yayımladı.Gül, mesajında, kültür ve cumhuriyet kenti Sivas’ta huzur, güven, birlik ve beraberlik...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, yeni yıl mesajı yayımladı.

Gül, mesajında, kültür ve cumhuriyet kenti Sivas’ta huzur, güven, birlik ve beraberlik içerisinde 2016 yılını geride bıraktıklarını belirtti.

Yeni bir yıla, yeni hedeflerle "merhaba" diyecek olmanın heyecanı içinde olduklarını aktaran Gül, "İlimizin sosyal, kültürel ve ekonomik yönden kalkınarak layık olduğu gelişmişlik düzeyine ulaşması için kararlılıkla sürdürdüğümüz çalışmalar, 2017 de aralıksız olarak aynı azim ve kararlılıkla devam edecek." ifadelerini kullandı.

Sivas'ın gelişme ivmesini yakalama gayreti içinde olan bir kent olduğunu belirten Gül, şunları kaydetti:

"Sivas ve Sivaslılar için 2017'nin her günü, bir önceki gününe göre daha iyi, daha huzurlu ve daha müreffeh olacaktır. Sivas’ta 15 Temmuz’da gösterilen birliktelik ve milli irade geleceğin Sivas’ını tesis etme bakımından sağlam bir temel oluşturulduğu gerçeği, gücümüze güç katacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye’nin en yaşanabilir şehirlerinin başında gelen huzur kenti Sivas’ımızda, daha güzel günlerde yaşamak ümidiyle yeni yılın tüm Sivaslı hemşehrilerime, il dışında yaşayan tüm Sivaslılara, kamu görevlilerine, basın mensuplarına, sağlık, huzur, mutluluk ve güven getirmesini, birlik ve beraberliğimizin daha da pekişmesini temenni ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.