pendik escort bayan
ak

Vali Gül'den Sivasspor'a Kutlama Ziyareti

16.05.2017 - 15:58, Güncelleme: 16.05.2017 - 15:58
 

Vali Gül'den Sivasspor'a Kutlama Ziyareti

Vali Gül: - "Yolunuz açık olsun, siz Sivas'ın yüzünü güldürdünüz, Allah da sizin yüzünüzü güldürsün"- Kulüp başkanı Otyakmaz:- "Futbolcularımızdan almış olduğumuz güçle şampiyonluk sözü vermiştik, onlar bizim yüzümüzü yere düşürmediler, hepsine şükranları

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, TFF 1. Lig'den bitime bir hafta kala Spor Toto Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Sivasspor'a kutlama ziyaretinde bulundu. Kulüp tesislerinde Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ve yöneticiler tarafından karşılanan Gül, Otyakmaz ve teknik direktör Samet Aybaba'ya çiçek verdi.Teknik direktör Aybaba da Vali Gül'e üzerinde ismi yazılı ve kentin plaka işareti olan 58 numaralı Sivasspor forması hediye etti. Gül, ziyarette yaptığı konuşmada, Spor Toto Süper Lig'e çıkmayı garantileyen kırmızı-beyazlı ekibi kutladı.Sivas'a bu mutluluğun yaşatılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Gül, "Bu başarı tamamen sizin başarınız ve sizi yalnız bırakmayan 3-4 bin civarındaki Sivasspor taraftarının başarısı." ifadelerini kullandı. Süper Lig'de taraftar sayısının artmasını temenni eden Gül, "Yolunuz açık olsun, siz Sivas'ın yüzünü güldürdünüz, Allah da sizin yüzünüzü güldürsün." dedi.Otyakmaz da Spor Toto Süper Lig'e yükselmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Futbolcularımızdan almış olduğumuz güçle şampiyonluk sözü vermiştik, onlar bizim yüzümüzü yere düşürmediler, hepsine şükranlarımızı sunuyoruz." diye konuştu. Vali Gül'ün desteğini her zaman yanlarında hissettiklerine işaret eden Otyakmaz, sözlerini tutarak Süper Lig'e yükseldiklerini vurguladı.Ziyarette, İl Emniyet Müdürü Turan Aksoy ve İl Jandarma Komutanı Albay Sinan Şen de yer aldı. - AntrenmanÖte yandan Sivasspor, ligin son haftasında sahasında Evkur Yeni Malatyaspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.Teknik direktör Aybaba yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen ve koşuyla başlayan antrenman, ayak tenisiyle devam etti.
Vali Gül: - "Yolunuz açık olsun, siz Sivas'ın yüzünü güldürdünüz, Allah da sizin yüzünüzü güldürsün"- Kulüp başkanı Otyakmaz:- "Futbolcularımızdan almış olduğumuz güçle şampiyonluk sözü vermiştik, onlar bizim yüzümüzü yere düşürmediler, hepsine şükranları

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, TFF 1. Lig'den bitime bir hafta kala Spor Toto Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Sivasspor'a kutlama ziyaretinde bulundu.

Kulüp tesislerinde Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ve yöneticiler tarafından karşılanan Gül, Otyakmaz ve teknik direktör Samet Aybaba'ya çiçek verdi.

Teknik direktör Aybaba da Vali Gül'e üzerinde ismi yazılı ve kentin plaka işareti olan 58 numaralı Sivasspor forması hediye etti.

Gül, ziyarette yaptığı konuşmada, Spor Toto Süper Lig'e çıkmayı garantileyen kırmızı-beyazlı ekibi kutladı.

Sivas'a bu mutluluğun yaşatılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Gül, "Bu başarı tamamen sizin başarınız ve sizi yalnız bırakmayan 3-4 bin civarındaki Sivasspor taraftarının başarısı." ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de taraftar sayısının artmasını temenni eden Gül, "Yolunuz açık olsun, siz Sivas'ın yüzünü güldürdünüz, Allah da sizin yüzünüzü güldürsün." dedi.

Otyakmaz da Spor Toto Süper Lig'e yükselmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Futbolcularımızdan almış olduğumuz güçle şampiyonluk sözü vermiştik, onlar bizim yüzümüzü yere düşürmediler, hepsine şükranlarımızı sunuyoruz." diye konuştu.

Vali Gül'ün desteğini her zaman yanlarında hissettiklerine işaret eden Otyakmaz, sözlerini tutarak Süper Lig'e yükseldiklerini vurguladı.

Ziyarette, İl Emniyet Müdürü Turan Aksoy ve İl Jandarma Komutanı Albay Sinan Şen de yer aldı.


- Antrenman


Öte yandan Sivasspor, ligin son haftasında sahasında Evkur Yeni Malatyaspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Aybaba yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen ve koşuyla başlayan antrenman, ayak tenisiyle devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.