pendik escort bayan
ak

Vali Gül'den Sabancı Anadolu Lisesi'ne Ziyaret

23.10.2017 - 16:58, Güncelleme: 23.10.2017 - 16:58
 

Vali Gül'den Sabancı Anadolu Lisesi'ne Ziyaret

SİVAS (AA) - Vali Davut Gül ve eşi Gülden Gül, Hacı Mehmet Sabancı Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.Valilikten yapılan açıklamaya göre Gül, ziyarette ilk...

SİVAS (AA) - Vali Davut Gül ve eşi Gülden Gül, Hacı Mehmet Sabancı Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.Valilikten yapılan açıklamaya göre Gül, ziyarette ilk olarak sınıfları gezdi, öğrenciler ve öğretmenlerle sohbet etti.Ardından öğretmenler odasında eğitimcilerle bir araya gelen Gül, öğrencilerle her zaman yakından ilgilenilmesi gerektiğini belirterek, "Biz ilgilenmezsek başkası ilgileniyor. Biz o boşluğu bıraktığımızda başkası dolduruyor. Olabildiğince çocukların sosyalleşmesi, en az bir çalgı aleti çalabilmesi, spor dallarından birini iyi bir şekilde yapabilmesi gerekiyor. Gençlerin bu tür etkinliklerde bulunması hem çocuğu hem veliyi hem de öğretmenler olarak sizleri mutlu edecektir." açıklamasında bulundu.Gül, öğrencilerinin her sportif müsabakada aldığı başarıların kendilerini de mutlu ettiğini vurgulayarak, "Bunda siz değerli öğretmenlerin katkısı çok büyük. Herhangi bir sıkıntınızda kapımız 24 saat açık. İstediğiniz zaman gelebilirsiniz." ifadesini kullandı. Vali Gül ve eşi Gülden Gül, daha sonra okulun spor salonuna geçerek, tenis, çim hokeyi, basketbol, dart, voleybol takımlarının sporcularıyla bir araya geldi.
SİVAS (AA) - Vali Davut Gül ve eşi Gülden Gül, Hacı Mehmet Sabancı Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.Valilikten yapılan açıklamaya göre Gül, ziyarette ilk...

SİVAS (AA) - Vali Davut Gül ve eşi Gülden Gül, Hacı Mehmet Sabancı Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre Gül, ziyarette ilk olarak sınıfları gezdi, öğrenciler ve öğretmenlerle sohbet etti.

Ardından öğretmenler odasında eğitimcilerle bir araya gelen Gül, öğrencilerle her zaman yakından ilgilenilmesi gerektiğini belirterek, "Biz ilgilenmezsek başkası ilgileniyor. Biz o boşluğu bıraktığımızda başkası dolduruyor. Olabildiğince çocukların sosyalleşmesi, en az bir çalgı aleti çalabilmesi, spor dallarından birini iyi bir şekilde yapabilmesi gerekiyor. Gençlerin bu tür etkinliklerde bulunması hem çocuğu hem veliyi hem de öğretmenler olarak sizleri mutlu edecektir." açıklamasında bulundu.

Gül, öğrencilerinin her sportif müsabakada aldığı başarıların kendilerini de mutlu ettiğini vurgulayarak, "Bunda siz değerli öğretmenlerin katkısı çok büyük. Herhangi bir sıkıntınızda kapımız 24 saat açık. İstediğiniz zaman gelebilirsiniz." ifadesini kullandı.

Vali Gül ve eşi Gülden Gül, daha sonra okulun spor salonuna geçerek, tenis, çim hokeyi, basketbol, dart, voleybol takımlarının sporcularıyla bir araya geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.