pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Gül'den, Gemerek'e ziyaret

Siyaset 10.08.2018 - 18:08, Güncelleme: 10.08.2018 - 18:08
 

Vali Gül'den, Gemerek'e ziyaret

SİVAS Valisi Davut Gül, halk buluşmaları kapsamında Gemerek ilçesindeki vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun ve talepleri yerinde dinledi.

SİVAS Valisi Davut Gül, halk buluşmaları kapsamında Gemerek ilçesindeki vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun ve talepleri yerinde dinledi.Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Gemerek ilçesine giden Vali Gül, ilk olarak Gemerek Kaymakam Vekili Kübra Karaalioğlu'nu ziyaret ederek, ilçe hakkında brifing aldı. Daha sonra Gemerek ilçesindeki vatandaşların sorunlarını ilçe hükümet konağında tek tek dinleyen Gül, problemlerin çözümü noktasında il ve ilçe yöneticilerine talimatlarda bulundu. Hükümet konağı içerisindeki idari birimleri de tek tek gezerek bilgi alan Gül, ardından ilçe içerisindeki esnaflara ziyaretlerde bulundu. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ilçede yapımı tamamlanan ihtiyaç sahibi ailelerin konutlarına da misafir olan Gül burada "Bir Çocuk Bir Dilek Projesi" kapsamında ailenin çocuklarına zarf içerisinde mektup kâğıtları takdim etti. Çocuklara en çok arzuladığı üç dileklerini yazmalarını isteyen Gül, böylece ailelere maddi ve manevi destek de bulunacaklarını ifade etti.İlçe ziyaretleri kapsamında planlanan, devam eden ve biten eğitim yatırımlarını da inceleyen Gül, ilçedeki çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti. Gemerek Belediyesini de ziyaret eden Gül, Başkan Mustafa Demir'den çalışmaları hakkında bilgi aldı.Vali Gül gezi ve incelemelerini, Gemerek ilçesine kazandırılan Organize Sanayi Bölgesi alt yapı çalışmaları ile ilgili bilgi alarak tamamladı.FOTOĞRAFLI
SİVAS Valisi Davut Gül, halk buluşmaları kapsamında Gemerek ilçesindeki vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun ve talepleri yerinde dinledi.

SİVAS Valisi Davut Gül, halk buluşmaları kapsamında Gemerek ilçesindeki vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun ve talepleri yerinde dinledi.

Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Gemerek ilçesine giden Vali Gül, ilk olarak Gemerek Kaymakam Vekili Kübra Karaalioğlu'nu ziyaret ederek, ilçe hakkında brifing aldı. Daha sonra Gemerek ilçesindeki vatandaşların sorunlarını ilçe hükümet konağında tek tek dinleyen Gül, problemlerin çözümü noktasında il ve ilçe yöneticilerine talimatlarda bulundu. Hükümet konağı içerisindeki idari birimleri de tek tek gezerek bilgi alan Gül, ardından ilçe içerisindeki esnaflara ziyaretlerde bulundu. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ilçede yapımı tamamlanan ihtiyaç sahibi ailelerin konutlarına da misafir olan Gül burada "Bir Çocuk Bir Dilek Projesi" kapsamında ailenin çocuklarına zarf içerisinde mektup kâğıtları takdim etti. Çocuklara en çok arzuladığı üç dileklerini yazmalarını isteyen Gül, böylece ailelere maddi ve manevi destek de bulunacaklarını ifade etti.

İlçe ziyaretleri kapsamında planlanan, devam eden ve biten eğitim yatırımlarını da inceleyen Gül, ilçedeki çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti. Gemerek Belediyesini de ziyaret eden Gül, Başkan Mustafa Demir'den çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vali Gül gezi ve incelemelerini, Gemerek ilçesine kazandırılan Organize Sanayi Bölgesi alt yapı çalışmaları ile ilgili bilgi alarak tamamladı.

FOTOĞRAFLI

Vali Gül'den, Gemerek'e ziyaret

Vali Gül'den, Gemerek'e ziyaret

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.