pendik escort bayan
ak

Vali Gül Ve Milletvekili Yılmaz Köylerde İncelemede Bulundu

20.09.2018 - 09:48, Güncelleme: 20.09.2018 - 09:48
 

Vali Gül Ve Milletvekili Yılmaz Köylerde İncelemede Bulundu

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül ile TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, Yıldızeli ilçesine bağlı bazı...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül ile TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, Yıldızeli ilçesine bağlı bazı köyleri ziyaret etti.Ziyaretler kapsamında ilk olarak Bayat köyünü ziyaret eden Vali Gül ve Milletvekili Yılmaz, burada yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alarak, vatandaşların sorunlarını dinledi.Köy meydanında halka seslenen Gül, 12 yılda 420 bin metrekare parke taşının köylere verildiğini söyledi. Amaçlarının vatandaşın ayağını çamurdan kurtarmak olduğunu belirten Gül, "Bunu yaparken hiç şüphesiz bir finansmana ihtiyacımız vardı. Diğer yandan Yıldızeli ilçemize 18 adet halı saha yaptık. Bu finansmandan dolayı da TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı, Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz ile ilimiz bürokratlarına teşekkür ediyorum. Allah devletimize zeval vermesin." diye konuştu.Milletvekili Yılmaz ise, bu dünyanın bir imtihan olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:"Uzun ince bir yolda menzile varacağız. Menzile yüz akı ile varmanın yolu bu milletin rızasını kazanmaktan geçiyor. Milletin rızasını kazanmak da millete hizmetten geçiyor. Yapılan hizmetlere sahip çıkılması gerek. Sıcak asfaltın 1 kilometresi 1 milyon liraya yakın maliyet getiriyor. Dolayısıyla köylerin dolu olması hizmetin de daha fazla gitmesini sağlayacaktır."Gül ve Yılmaz, daha sonra Yıldızeli ilçesine bağlı Ortaçakmak, Kapıköy ve Yolkaya köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.
SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül ile TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, Yıldızeli ilçesine bağlı bazı...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül ile TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, Yıldızeli ilçesine bağlı bazı köyleri ziyaret etti.

Ziyaretler kapsamında ilk olarak Bayat köyünü ziyaret eden Vali Gül ve Milletvekili Yılmaz, burada yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alarak, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Köy meydanında halka seslenen Gül, 12 yılda 420 bin metrekare parke taşının köylere verildiğini söyledi.

Amaçlarının vatandaşın ayağını çamurdan kurtarmak olduğunu belirten Gül, "Bunu yaparken hiç şüphesiz bir finansmana ihtiyacımız vardı. Diğer yandan Yıldızeli ilçemize 18 adet halı saha yaptık. Bu finansmandan dolayı da TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı, Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz ile ilimiz bürokratlarına teşekkür ediyorum. Allah devletimize zeval vermesin." diye konuştu.

Milletvekili Yılmaz ise, bu dünyanın bir imtihan olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

"Uzun ince bir yolda menzile varacağız. Menzile yüz akı ile varmanın yolu bu milletin rızasını kazanmaktan geçiyor. Milletin rızasını kazanmak da millete hizmetten geçiyor. Yapılan hizmetlere sahip çıkılması gerek. Sıcak asfaltın 1 kilometresi 1 milyon liraya yakın maliyet getiriyor. Dolayısıyla köylerin dolu olması hizmetin de daha fazla gitmesini sağlayacaktır."

Gül ve Yılmaz, daha sonra Yıldızeli ilçesine bağlı Ortaçakmak, Kapıköy ve Yolkaya köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.