pendik escort bayan
ak

Vali Gül, Valilik Ek Binası İnşaatını İnceledi

03.08.2017 - 20:18, Güncelleme: 03.08.2017 - 20:18
 

Vali Gül, Valilik Ek Binası İnşaatını İnceledi

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, inşaatı devam eden valilik ek hizmet binasını inceledi.Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, inşaatı devam eden valilik ek hizmet binasını inceledi.Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Gül, Sivas İl Özel İdaresi tarafından iş ve işlemleri yapılarak Akdeğirmen Mahallesi Şehit Ömer Halis Demir Caddesi üzerine inşa edilen valilik ek hizmet binasında incelemelerde bulundu.İnşaat hakkında bilgi alan Gül, toplam inşaat alanı 20 bin metrekare olan binanın kısa süre önce inşaatına başlandığını ifade etti.Kapalı otoparkı, konferans salonu gibi sosyal donatıları olan binanın yaklaşık 2 yıl içerisinde tamamlanacağını aktaran Gül, binanın yaklaşık olarak 30 milyon liraya mal olacağını kaydetti.İnşaat çalışmalarının sona ermesinin ardından valilik bünyesinde bulunan birimlerin burada hizmet vereceğini vurgulayan Gül, böylece vatandaşa daha kaliteli ve daha çabuk hizmet verileceğini vurguladı. Hem mimari anlamda, hem de tüm birimlerin bir araya gelmesi açısından bu projenin Sivas’ın en prestijli projelerinden biri olduğuna işaret eden Sivas Valisi Gül, binada kartlı geçiş sistemi, iklimlendirme, havalandırma, yangın algılama, alarm, güvenlik, aydınlatma ve akıllı asansörler bulunacağını, ayrıca bu sistemlerin birbiriyle bütünleşip tek merkezden kontrol edilebileceğini ifade etti.Valilik ek hizmet binasının yapılmasında emeği geçen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’a, projeyi yürüten Sivas İl Özel İdaresi ile yüklenici firmaya teşekkür eden Vali Gül, binanın kazasız, belasız 2018’in sonuna doğru hizmete açılmasını temenni etti. İnceleme gezisinde Gül'e, Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Vali Yardımcısı Nebi Kaya, Genel Sekreter Yardımcısı Alpaslan Ceyhan, Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürü Göksel Yerlikaya ile yüklenici firma yetkilileri eşlik etti.
SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, inşaatı devam eden valilik ek hizmet binasını inceledi.Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, inşaatı devam eden valilik ek hizmet binasını inceledi.

Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Gül, Sivas İl Özel İdaresi tarafından iş ve işlemleri yapılarak Akdeğirmen Mahallesi Şehit Ömer Halis Demir Caddesi üzerine inşa edilen valilik ek hizmet binasında incelemelerde bulundu.

İnşaat hakkında bilgi alan Gül, toplam inşaat alanı 20 bin metrekare olan binanın kısa süre önce inşaatına başlandığını ifade etti.

Kapalı otoparkı, konferans salonu gibi sosyal donatıları olan binanın yaklaşık 2 yıl içerisinde tamamlanacağını aktaran Gül, binanın yaklaşık olarak 30 milyon liraya mal olacağını kaydetti.

İnşaat çalışmalarının sona ermesinin ardından valilik bünyesinde bulunan birimlerin burada hizmet vereceğini vurgulayan Gül, böylece vatandaşa daha kaliteli ve daha çabuk hizmet verileceğini vurguladı.

Hem mimari anlamda, hem de tüm birimlerin bir araya gelmesi açısından bu projenin Sivas’ın en prestijli projelerinden biri olduğuna işaret eden Sivas Valisi Gül, binada kartlı geçiş sistemi, iklimlendirme, havalandırma, yangın algılama, alarm, güvenlik, aydınlatma ve akıllı asansörler bulunacağını, ayrıca bu sistemlerin birbiriyle bütünleşip tek merkezden kontrol edilebileceğini ifade etti.

Valilik ek hizmet binasının yapılmasında emeği geçen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’a, projeyi yürüten Sivas İl Özel İdaresi ile yüklenici firmaya teşekkür eden Vali Gül, binanın kazasız, belasız 2018’in sonuna doğru hizmete açılmasını temenni etti.

İnceleme gezisinde Gül'e, Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Vali Yardımcısı Nebi Kaya, Genel Sekreter Yardımcısı Alpaslan Ceyhan, Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürü Göksel Yerlikaya ile yüklenici firma yetkilileri eşlik etti.

Vali Gül, Valilik Ek Binası İnşaatını İnceledi

Vali Gül, Valilik Ek Binası İnşaatını İnceledi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.