pendik escort bayan
ak

Vali Gül, Ugandalı Hafız Kyazze'yi Ödüllendirdi

01.12.2017 - 15:25, Güncelleme: 01.12.2017 - 15:25
 

Vali Gül, Ugandalı Hafız Kyazze'yi Ödüllendirdi

Sivas Valisi Davut Gül, Uluslararası Şehit Münir Murat Ertekin Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Abdulkadir Selvi ile okul öğrencisi Ugandalı 17 yaşındaki Hafız Saifullah Muhammedu Kyazze’yi makamında kabul etti.

Sivas Valisi Davut Gül, Uluslararası Şehit Münir Murat Ertekin Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Abdulkadir Selvi ile okul öğrencisi Ugandalı 17 yaşındaki Hafız Saifullah Muhammedu Kyazze'yi makamında kabul etti.27 farklı ülkeden öğrencilerin bulunduğu, Türkçe İmam Hatip Lisesi öğrencisi olan ve okulun ilk uluslararası hafızı olma özelliği taşıyan Ugandalı Saifullah Muhammedu Kyazze'yi tebrik eden Gül, öğrenciyi altınla ödüllendirdi.Uluslararası Şehit Münir Murat Ertekin Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Abdulkadir Selvi Eylül ayında Diyanet İşleri Başkanlığınca yapılan hafızlık sınavında yüksek derece ile başarılı olan Kyazze'nin komisyon tarafından özel olarak da tebrik edildiğini söyledi.Ugandalı Kyazze'nin Kur'an tilavetinde bulunduğu ziyaretin sonunda Vali Gül öğrenciye tablo hediye ederken, Kyazze ise Gül'e mevlevi görselli bakır rölyef armağan etti. - SİVAS İHA
Sivas Valisi Davut Gül, Uluslararası Şehit Münir Murat Ertekin Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Abdulkadir Selvi ile okul öğrencisi Ugandalı 17 yaşındaki Hafız Saifullah Muhammedu Kyazze’yi makamında kabul etti.

Sivas Valisi Davut Gül, Uluslararası Şehit Münir Murat Ertekin Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Abdulkadir Selvi ile okul öğrencisi Ugandalı 17 yaşındaki Hafız Saifullah Muhammedu Kyazze'yi makamında kabul etti.

27 farklı ülkeden öğrencilerin bulunduğu, Türkçe İmam Hatip Lisesi öğrencisi olan ve okulun ilk uluslararası hafızı olma özelliği taşıyan Ugandalı Saifullah Muhammedu Kyazze'yi tebrik eden Gül, öğrenciyi altınla ödüllendirdi.

Uluslararası Şehit Münir Murat Ertekin Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Abdulkadir Selvi Eylül ayında Diyanet İşleri Başkanlığınca yapılan hafızlık sınavında yüksek derece ile başarılı olan Kyazze'nin komisyon tarafından özel olarak da tebrik edildiğini söyledi.

Ugandalı Kyazze'nin Kur'an tilavetinde bulunduğu ziyaretin sonunda Vali Gül öğrenciye tablo hediye ederken, Kyazze ise Gül'e mevlevi görselli bakır rölyef armağan etti. - SİVAS

 

İHA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.