pendik escort bayan
ak

Vali Gül, Suşehri Ve Koyulhisar'da İncelemelerde Bulundu

22.08.2017 - 09:58, Güncelleme: 22.08.2017 - 09:58
 

Vali Gül, Suşehri Ve Koyulhisar'da İncelemelerde Bulundu

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Suşehri ve Koyulhisar ilçelerinde incelemelerde bulundu.İlk olarak Suşehri'ne giden Gül, ilçe girişinde Kaymakam Ender...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Suşehri ve Koyulhisar ilçelerinde incelemelerde bulundu.İlk olarak Suşehri'ne giden Gül, ilçe girişinde Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ve ilçe protokolü tarafından karşılandı.Gül, Suşehri Kaymakamlığı öncülüğünde Halk Eğitim Müdürlüğünde açılan gümüş örücülüğü kursunu ziyaret etti. Daha sonra, ilçeye yapılacak yeni öğretmenevinin arsasında incelemelerde bulunan Gül, ardından Gelengeç köyünde hayırsever iş adamı tarafından yaptırılan caminin açılış törenine katıldı.Gül ve beraberindekiler, daha sonra Gökçekent ve Koyulhisar ilçesine bağlı Güzelyurt, Yenice, Kayaören, Değişmentaş, Akseki köylerini gezdi ve burada yürütülmesi planlanan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Suşehri ve Koyulhisar ilçelerinde incelemelerde bulundu.İlk olarak Suşehri'ne giden Gül, ilçe girişinde Kaymakam Ender...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Suşehri ve Koyulhisar ilçelerinde incelemelerde bulundu.

İlk olarak Suşehri'ne giden Gül, ilçe girişinde Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel ve ilçe protokolü tarafından karşılandı.

Gül, Suşehri Kaymakamlığı öncülüğünde Halk Eğitim Müdürlüğünde açılan gümüş örücülüğü kursunu ziyaret etti. Daha sonra, ilçeye yapılacak yeni öğretmenevinin arsasında incelemelerde bulunan Gül, ardından Gelengeç köyünde hayırsever iş adamı tarafından yaptırılan caminin açılış törenine katıldı.

Gül ve beraberindekiler, daha sonra Gökçekent ve Koyulhisar ilçesine bağlı Güzelyurt, Yenice, Kayaören, Değişmentaş, Akseki köylerini gezdi ve burada yürütülmesi planlanan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.






Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.