pendik escort bayan
ak

Vali Gül Şehit Aileleri ve Gazilerle Bir Araya Geldi

17.12.2016 - 22:36, Güncelleme: 17.12.2016 - 22:36
 

Vali Gül Şehit Aileleri ve Gazilerle Bir Araya Geldi

Şehit Aileleri ve Gazileri, Sivas Valiliği himayesinde Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

Şehit Aileleri ve Gazileri, Sivas Valiliği himayesinde Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.  Bir Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen programa Vali Davut Gül, Eşi Gülden Gül, Tugay Komutanı Piyade Albay Mehmet Kip, Belediye Başkanı Sami Aydın, Vali Yardımcılarımız Sezgin Üçüncü, Mehmet Nebi Kaya, İl Jandarma Komutanı Albay Sinan Şen, İl Emniyet Müdürü Turan Aksoy ve çok sayıda davetli katıldı. Program Kur-an tilavetinin okunmasıyla başladı. Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Aykut, yaptığı konuşmada vatan savunmasında şehitliğin kutsal bir mertebe olduğunu ifade ederek, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olarak şehitlik ve gazilik kavramlarının saygınlığını canlı tutmak için;  şehit ve gazilerin ailelerine her türlü desteği sağlamak için büyük bir gayret gösterdiklerini söyledi. Belediye Başkanı Sami Aydın ise, "Evlat acısı tarifi olmayan bir acı. Her doğan bir gün mutlaka ölümü tadacak, ancak bu dünyada şehit olarak gitmek bizim inancımıza göre en büyük nimettir" dedi. Birlik ve beraberliğin önemine değinen Aydın, "Allah birlik beraberliğimizi bozmasın. Ülkemizin huzurunu bozmaya çalışan dış güçler var. Oynanan oyunlara karşı dikkatli olmalıyız. Bizim farklılıklarımızın zenginlik olduğunu bilmeyiz. Son yıllarda mezhepçilik ön plana çıkarılarak, Türkiye ve bölgede bir takım iç karışıklık çıkarma gayretinde olanlar var. Ama asla başaramayacaklar." ifadesini kullandı. Vali Davut Gül ise, "Bu toprakların vatan olabilmesi için bedel ödenmesi gerekiyor. Milletlerin tarihine bakıldığında 200-300 yıllık bir tarihleri var. Ama bizim milletimizin tarihine bakıldığında 3 bin yıllık bir geçmişi var. Bu toprakların bir bedeli var ama maalesef bu toprakların bedelini millet olarak vermeye devam ediyoruz. Baktığımızda din ve mezhep savaşları var, ama bu topraklara bakıldığında Anadolu insanının diliyle meşrebiyle ırkıyla, mezhebiyle ilgilenmediği ve tek bir kriterinin olduğu ve o kriterinde vatana millete samimiyetle bağlılık olduğunu hepimiz görüyoruz. Sizlere bir kez daha başsağlığı diliyorum, gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum 24 saat kapımız sizlere açık, devlet olarak şehit ve gazilerimize bir diyet borcumuz var. Bizler ne yaparsak yapalım sizlere borcumuzu asla ödeyemeyiz ifadelerini" kullandı. Konuşmaların ardından Vali Davut Gül ve Eşi Gülden Gül, şehit ve gazi ailelerinin masalarını tek tek dolaşarak,  onlarla sohbet etti. - SİVAS 
Şehit Aileleri ve Gazileri, Sivas Valiliği himayesinde Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

Şehit Aileleri ve Gazileri, Sivas Valiliği himayesinde Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.  

2016-12-17-23.34.24.png
Bir Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen programa Vali Davut Gül, Eşi Gülden Gül, Tugay Komutanı Piyade Albay Mehmet Kip, Belediye Başkanı Sami Aydın, Vali Yardımcılarımız Sezgin Üçüncü, Mehmet Nebi Kaya, İl Jandarma Komutanı Albay Sinan Şen, İl Emniyet Müdürü Turan Aksoy ve çok sayıda davetli katıldı. Program Kur-an tilavetinin okunmasıyla başladı. 

Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Aykut, yaptığı konuşmada vatan savunmasında şehitliğin kutsal bir mertebe olduğunu ifade ederek, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olarak şehitlik ve gazilik kavramlarının saygınlığını canlı tutmak için;  şehit ve gazilerin ailelerine her türlü desteği sağlamak için büyük bir gayret gösterdiklerini söyledi. 

Belediye Başkanı Sami Aydın ise, "Evlat acısı tarifi olmayan bir acı. Her doğan bir gün mutlaka ölümü tadacak, ancak bu dünyada şehit olarak gitmek bizim inancımıza göre en büyük nimettir" dedi.

 Birlik ve beraberliğin önemine değinen Aydın, "Allah birlik beraberliğimizi bozmasın. Ülkemizin huzurunu bozmaya çalışan dış güçler var. Oynanan oyunlara karşı dikkatli olmalıyız. Bizim farklılıklarımızın zenginlik olduğunu bilmeyiz. Son yıllarda mezhepçilik ön plana çıkarılarak, Türkiye ve bölgede bir takım iç karışıklık çıkarma gayretinde olanlar var. Ama asla başaramayacaklar." ifadesini kullandı. 
2016-12-17-23.35.45.png
Vali Davut Gül ise, "Bu toprakların vatan olabilmesi için bedel ödenmesi gerekiyor. Milletlerin tarihine bakıldığında 200-300 yıllık bir tarihleri var. Ama bizim milletimizin tarihine bakıldığında 3 bin yıllık bir geçmişi var. Bu toprakların bir bedeli var ama maalesef bu toprakların bedelini millet olarak vermeye devam ediyoruz. Baktığımızda din ve mezhep savaşları var, ama bu topraklara bakıldığında Anadolu insanının diliyle meşrebiyle ırkıyla, mezhebiyle ilgilenmediği ve tek bir kriterinin olduğu ve o kriterinde vatana millete samimiyetle bağlılık olduğunu hepimiz görüyoruz. Sizlere bir kez daha başsağlığı diliyorum, gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum 24 saat kapımız sizlere açık, devlet olarak şehit ve gazilerimize bir diyet borcumuz var. Bizler ne yaparsak yapalım sizlere borcumuzu asla ödeyemeyiz ifadelerini" kullandı. 

Konuşmaların ardından Vali Davut Gül ve Eşi Gülden Gül, şehit ve gazi ailelerinin masalarını tek tek dolaşarak,  onlarla sohbet etti. - SİVAS 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.