pendik escort bayan
ak

Vali Gül Projeleri Anlattı

08.11.2017 - 16:51, Güncelleme: 08.11.2017 - 16:51
 

Vali Gül Projeleri Anlattı

Sivas Valisi Davut Gül, kasım ayı il genel meclis toplantısına katılarak devam eden ve yapılması planlanan projeler hakkında meclis üyelerine bilgi verdi.

Sivas Valisi Davut Gül, kasım ayı il genel meclis toplantısına katılarak devam eden ve yapılması planlanan projeler hakkında meclis üyelerine bilgi verdi.Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Genel Meclis Başkanı Sedat Özata başkanlığında Sivas İl Genel Meclisi toplantılarının 3'üncü birleşiminde konuşan Vali Gül, il genel meclis üyelerinin emeklerinin çok büyük olduğunu kaydetti.Meclis üyelerine teşekkür eden Gül, "Sivas'ın sorunları geçmişte de vardı, şimdi de var, gelecekte de olacak. Bir anda bu sorunların tamamının çözüldüğünü iddia etmek doğru değil. Zaten böyle bir iddiamız da yok ama sorunların niteliği değişmeye başladı. Geçmişte talepler hem yolken, şimdi asfalt talep edilmeye başlandı, asfalt olan yerler sıcak asfalt talep etmeye başladı. Köylerde internet, parke taşı, çocuk oyun grupları, halı sahalar, köy konakları talep edilmeye başlanıldı. Bunları da belirli bir program takviminde sizlerle yapıyoruz." ifadelerini kullandı.Sivas İl Özel İdaresinin kırsala olduğu kadar ilin geneline hitap eden sorumluluklarının bulunduğunu aktaran Gül, şunları kaydetti: "Uzun zamandır gündemimizde olan haralar bölgesi var. Haralar bölgesi İl Özel İdaresine tahsis yapıldı, 249 dönümlük bir yer. Bunun şehrin hemen yakınında olması nedeniyle parasal değerinin ne kadar olduğunu tahmin edebilirsiniz. Buna sayın bakanımız olmak üzere vekillerimizin çok katkısı oldu. Haralar bölgesinde vatandaşlarımızın soluk aldığı, geleneksel sporların yapıldığı, haraların restorasyon yapıldığı projeyi uygulayacağız. Şu an proje ihalesine çıktık. İnşallah yaz döneminde de uygulamasını yapacağız."Kent meydanına yapılacak olan ışıklandırma projesi ve kırsal altyapı projeleri hakkında da bilgi veren Gül, şöyle devam etti: "Dünya bunu nasıl yapıyorsa biz de dünya standartlarında bir ışıklandırma yapacağız. Projeyi yaptıktan sonra vakıflar kendi projelerini, Kültür Bakanlığı kendi projelerini, İçişleri Bakanlığı kendi eserlerini, belediye meydanı yapmış olacak. Kırsala 1 milyon 700 metrekarenin üzerinde parke taşı verdik. Bu açıdan il genel meclisimizin, il genel meclis üyelerimizin, İl Özel İdaremizin, bürokratlarımızın başarısıdır. İnşallah imkanımız olursa gelecek sene de aynı miktarda bu çalışmamızı yapmak istiyoruz. Vatandaşımıza ne yapsak az. Birliğimiz, bütünlüğümüz, devletimizin istikrarı muhafaza edildiği sürece belirli bir takvim içerisinde sizlerle beraber bu sorunları inşallah çözeceğiz."Ankara'da Vakıflar Genel Müdürlüğünü ziyaret ettiklerini aktaran Vali Gül, "Sivas'taki hassasiyetleri kendilerine anlattık. Yeni yapılacak vakıflar çarşısı zemin artı 3 kat olarak inşa edilecek. Bu vesile ile hem bakanımıza hem Habip Soluk vekilimize teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.
Sivas Valisi Davut Gül, kasım ayı il genel meclis toplantısına katılarak devam eden ve yapılması planlanan projeler hakkında meclis üyelerine bilgi verdi.

Sivas Valisi Davut Gül, kasım ayı il genel meclis toplantısına katılarak devam eden ve yapılması planlanan projeler hakkında meclis üyelerine bilgi verdi.

Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Genel Meclis Başkanı Sedat Özata başkanlığında Sivas İl Genel Meclisi toplantılarının 3'üncü birleşiminde konuşan Vali Gül, il genel meclis üyelerinin emeklerinin çok büyük olduğunu kaydetti.

Meclis üyelerine teşekkür eden Gül, "Sivas'ın sorunları geçmişte de vardı, şimdi de var, gelecekte de olacak. Bir anda bu sorunların tamamının çözüldüğünü iddia etmek doğru değil. Zaten böyle bir iddiamız da yok ama sorunların niteliği değişmeye başladı. Geçmişte talepler hem yolken, şimdi asfalt talep edilmeye başlandı, asfalt olan yerler sıcak asfalt talep etmeye başladı. Köylerde internet, parke taşı, çocuk oyun grupları, halı sahalar, köy konakları talep edilmeye başlanıldı. Bunları da belirli bir program takviminde sizlerle yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Sivas İl Özel İdaresinin kırsala olduğu kadar ilin geneline hitap eden sorumluluklarının bulunduğunu aktaran Gül, şunları kaydetti: 

"Uzun zamandır gündemimizde olan haralar bölgesi var. Haralar bölgesi İl Özel İdaresine tahsis yapıldı, 249 dönümlük bir yer. Bunun şehrin hemen yakınında olması nedeniyle parasal değerinin ne kadar olduğunu tahmin edebilirsiniz. Buna sayın bakanımız olmak üzere vekillerimizin çok katkısı oldu. Haralar bölgesinde vatandaşlarımızın soluk aldığı, geleneksel sporların yapıldığı, haraların restorasyon yapıldığı projeyi uygulayacağız. Şu an proje ihalesine çıktık. İnşallah yaz döneminde de uygulamasını yapacağız."

Kent meydanına yapılacak olan ışıklandırma projesi ve kırsal altyapı projeleri hakkında da bilgi veren Gül, şöyle devam etti: 

"Dünya bunu nasıl yapıyorsa biz de dünya standartlarında bir ışıklandırma yapacağız. Projeyi yaptıktan sonra vakıflar kendi projelerini, Kültür Bakanlığı kendi projelerini, İçişleri Bakanlığı kendi eserlerini, belediye meydanı yapmış olacak. Kırsala 1 milyon 700 metrekarenin üzerinde parke taşı verdik. Bu açıdan il genel meclisimizin, il genel meclis üyelerimizin, İl Özel İdaremizin, bürokratlarımızın başarısıdır. İnşallah imkanımız olursa gelecek sene de aynı miktarda bu çalışmamızı yapmak istiyoruz. Vatandaşımıza ne yapsak az. Birliğimiz, bütünlüğümüz, devletimizin istikrarı muhafaza edildiği sürece belirli bir takvim içerisinde sizlerle beraber bu sorunları inşallah çözeceğiz."

Ankara'da Vakıflar Genel Müdürlüğünü ziyaret ettiklerini aktaran Vali Gül, "Sivas'taki hassasiyetleri kendilerine anlattık. Yeni yapılacak vakıflar çarşısı zemin artı 3 kat olarak inşa edilecek. Bu vesile ile hem bakanımıza hem Habip Soluk vekilimize teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.