pendik escort bayan
ak

Vali Gül, KOSGEB'i ziyaret etti

Siyaset 06.08.2018 - 16:33, Güncelleme: 06.08.2018 - 16:33
 

Vali Gül, KOSGEB'i ziyaret etti

SİVAS Valisi Davut Gül, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Sivas Müdürlüğü'nü ziyaret ederek...

SİVAS Valisi Davut Gül, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Sivas Müdürlüğü'nü ziyaret ederek kurumun çalışmalarını hakkında bilgi aldı.KOSGEB Sivas Müdür Vekili Bahattin Ünal, gerçekleştirdikleri destekler, devam eden ve planlanan çalışmalar ile ilgili sunum eşliğinde bilgi verdi. Ünal, KOSGEB'in 20 Nisan 1990 tarihinde yürürlüğe giren 3624 sayılı Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Kurulması Hakkındaki Kanun'daki görevleri kapsamında KOBİ'lere destekler verdiğini söyledi. Ünal, KOBİ'lerin rekabet güçlerini ve düzeylerini yükseltmek, sanayide entegrasyonu ekonomik gelişmelere uygun biçimde gerçekleştirmek ve KOBİ'lerin paylarını ve etkinliğini artırmak gibi amaçlarının olduğunu kaydetti. Yeni girişimci desteği projesi kapsamında Sivas'ta 2011 ile 2018 yılları arasında toplam 794 firmanın destek aldığını belirten Ünal, toplam gerçekleştirilen destek ödeme miktarının ise 11 milyon 460 bin 998 lira olduğunu söyledi.Vali Gül ise KOSGEB'in 250'den az çalışanı ile 125 milyon ciroyu geçmeyen işletmelere destek verdiğini belirterek, Sivas'ta 19 işletmenin bu kriterleri aştığını, bunların haricindeki geriye kalan işletmelerin tamamının KOSGEB hizmetlerinden yararlanma hakkının olduğunu kaydetti. KOSGEB'in 2002 yılına kadar Sivas'ta destek verdiği işletme sayısının 123 adet olduğunu belirten Gül, 2002-2018 yılları arasında ise bin 951 işletmenin faydalandığını kaydederek, "Yaklaşık 15-16 kat artış var. Bu Sivas'taki KOBİ'lerin göstermiş oldukları ilgiyi, kamunun bu işe ayırmış olduğu finansmanı ve arkadaşlarımızın da bu işe harcadıkları emeği gösteriyor." dedi.FOTOĞRAFLI
SİVAS Valisi Davut Gül, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Sivas Müdürlüğü'nü ziyaret ederek...

SİVAS Valisi Davut Gül, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Sivas Müdürlüğü'nü ziyaret ederek kurumun çalışmalarını hakkında bilgi aldı.

KOSGEB Sivas Müdür Vekili Bahattin Ünal, gerçekleştirdikleri destekler, devam eden ve planlanan çalışmalar ile ilgili sunum eşliğinde bilgi verdi. Ünal, KOSGEB'in 20 Nisan 1990 tarihinde yürürlüğe giren 3624 sayılı Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Kurulması Hakkındaki Kanun'daki görevleri kapsamında KOBİ'lere destekler verdiğini söyledi. Ünal, KOBİ'lerin rekabet güçlerini ve düzeylerini yükseltmek, sanayide entegrasyonu ekonomik gelişmelere uygun biçimde gerçekleştirmek ve KOBİ'lerin paylarını ve etkinliğini artırmak gibi amaçlarının olduğunu kaydetti. Yeni girişimci desteği projesi kapsamında Sivas'ta 2011 ile 2018 yılları arasında toplam 794 firmanın destek aldığını belirten Ünal, toplam gerçekleştirilen destek ödeme miktarının ise 11 milyon 460 bin 998 lira olduğunu söyledi.

Vali Gül ise KOSGEB'in 250'den az çalışanı ile 125 milyon ciroyu geçmeyen işletmelere destek verdiğini belirterek, Sivas'ta 19 işletmenin bu kriterleri aştığını, bunların haricindeki geriye kalan işletmelerin tamamının KOSGEB hizmetlerinden yararlanma hakkının olduğunu kaydetti. KOSGEB'in 2002 yılına kadar Sivas'ta destek verdiği işletme sayısının 123 adet olduğunu belirten Gül, 2002-2018 yılları arasında ise bin 951 işletmenin faydalandığını kaydederek, "Yaklaşık 15-16 kat artış var. Bu Sivas'taki KOBİ'lerin göstermiş oldukları ilgiyi, kamunun bu işe ayırmış olduğu finansmanı ve arkadaşlarımızın da bu işe harcadıkları emeği gösteriyor." dedi.

FOTOĞRAFLI

Vali Gül, KOSGEB'i ziyaret etti

Vali Gül, KOSGEB'i ziyaret etti

Vali Gül, KOSGEB'i ziyaret etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.