pendik escort bayan
ak

Vali Gül: İlimize Basın Müzesi Kazandırılacak

12.01.2018 - 10:23, Güncelleme: 12.01.2018 - 10:23
 

Vali Gül: İlimize Basın Müzesi Kazandırılacak

Vali Davut Gül, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle düzenlenen kahvaltı programında basın mensupları ile bir araya geldi.

Vali Davut Gül, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle düzenlenen kahvaltı programında basın mensupları ile bir araya geldi.Sivas Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen programa; ilimizde görev yapan gazete, televizyon ve ajans temsilcilerinin yanı sıra kurumların basın servisinde çalışan kamu personelleri katıldı.Kahvaltıda basın mensuplarına hitaben bir konuşma yapan Vali Gül, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Bayramını kutlayarak, ilimiz basın mensuplarının şehrin tanıtımında etkin bir rol üstlendiğini ifade etti. Basın mensuplarının gazeteciliğin dışında ilimizin sosyal ve kültürel hayatına ciddi katkılar sağladığını ifade eden Gül, "Hangi çalışmaya bakarsak bakalım Sivas'taki basın mensuplarının dolaylı ya da doğrudan o işin içerisinde olduğunu görüyoruz. Sivas ölçeğindeki yerlerde basın mensuplarının çalışma şartlarının zorluklarının farkındayız. Buna rağmen mesleğinizi hakkıyla yaptığınızı hem bizler hem Sivaslılar görüyoruz. İnşallah en kötü gününüz böyle olur. Bizler sadece 10 Ocak'ta değil her zaman sizlerle beraberiz. 24 saat sizlere kapımız açık. Sizleri gerçekten seviyoruz. Sizler birer kardeşimizsiniz ve sizler bizim birer mesai arkadaşımızsınız. Hem Sivas'a, hem valiliğimize, hem de ilimizin sosyal ve kültürel hayatına yapmış olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz." diye konuştu.Basın camiasının vefakâr çalışanlarına Akdeğirmen Mahallesi'nde bulunan tarihi Ahmet Kemal Köksal Vakfına ait konağını basın müzesi olarak düzenleyeceklerini kaydeden Gül, "Duayen gazetecilerimizin fotoğrafları, eski makineleri ve daktilo gibi aletlerin yer alacağı müzenin kısa sürede hizmete gireceğine inanıyor, tekrar 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum." dedi.Programda daha sonra basın mensupları ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. 
Vali Davut Gül, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle düzenlenen kahvaltı programında basın mensupları ile bir araya geldi.
Vali Davut Gül, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle düzenlenen kahvaltı programında basın mensupları ile bir araya geldi.

Sivas Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen programa; ilimizde görev yapan gazete, televizyon ve ajans temsilcilerinin yanı sıra kurumların basın servisinde çalışan kamu personelleri katıldı.

Kahvaltıda basın mensuplarına hitaben bir konuşma yapan Vali Gül, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Bayramını kutlayarak, ilimiz basın mensuplarının şehrin tanıtımında etkin bir rol üstlendiğini ifade etti. 

Basın mensuplarının gazeteciliğin dışında ilimizin sosyal ve kültürel hayatına ciddi katkılar sağladığını ifade eden Gül, "Hangi çalışmaya bakarsak bakalım Sivas'taki basın mensuplarının dolaylı ya da doğrudan o işin içerisinde olduğunu görüyoruz. Sivas ölçeğindeki yerlerde basın mensuplarının çalışma şartlarının zorluklarının farkındayız. Buna rağmen mesleğinizi hakkıyla yaptığınızı hem bizler hem Sivaslılar görüyoruz. İnşallah en kötü gününüz böyle olur. Bizler sadece 10 Ocak'ta değil her zaman sizlerle beraberiz. 24 saat sizlere kapımız açık. Sizleri gerçekten seviyoruz. Sizler birer kardeşimizsiniz ve sizler bizim birer mesai arkadaşımızsınız. Hem Sivas'a, hem valiliğimize, hem de ilimizin sosyal ve kültürel hayatına yapmış olduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Basın camiasının vefakâr çalışanlarına Akdeğirmen Mahallesi'nde bulunan tarihi Ahmet Kemal Köksal Vakfına ait konağını basın müzesi olarak düzenleyeceklerini kaydeden Gül, "Duayen gazetecilerimizin fotoğrafları, eski makineleri ve daktilo gibi aletlerin yer alacağı müzenin kısa sürede hizmete gireceğine inanıyor, tekrar 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum." dedi.

Programda daha sonra basın mensupları ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
 
vllk7620.jpgvllk7610-(1).jpg
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.