pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali GÜL İade-i Ziyaretlere Devam Ediyor

22.09.2016 - 12:14, Güncelleme: 22.09.2016 - 12:14
 

Vali GÜL İade-i Ziyaretlere Devam Ediyor

Sivas Valisi Davut GÜL iade-i ziyaretler kapsamında Cem Vakfı Sivas Şube Başkanlığı, Hacı Bektaş- ı Veli Anadolu Kültür Vakfı ve Alevi Kültür Dernekleri Sivas Şubesi Başkanlığı’na ziyarette bulundu.

 Vali Davut GÜL iade-i ziyaretler kapsamında Cem Vakfı Sivas Şube Başkanlığı, Hacı Bektaş- ı Veli Anadolu Kültür Vakfı ve Alevi Kültür Dernekleri Sivas Şubesi Başkanlığı’na ziyarette bulundu.İlk olarak Cem Evi Sivas Şube Başkanlığı’nı ziyaret eden Vali GÜL’ü Cemevi girişinde Cem Vakfı Sivas Şubesi Başkanı Ali DAĞ karşıladı. Başkan Ali DAĞ ile makamında bir süre sohbet eden Vali Davut GÜL, Ali DAĞ’a çalışmalarında başarılar dileyerek Cemevi’nden ayrıldı.Cemevi ziyaretinden sonra Vali Davut GÜL’ün rotası Hacı Bektaş-i Veli Anadolu Kültür Vakfı ve Alevi Kültür Dernekleri Sivas Şubesi Başkanlığı oldu. Hacı Bektaş-i Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Gülümser ALTUNTAŞ ve Alevi Kültür Dernekleri Sivas Şubesi Başkanı Niyazi ERDEM ile bir araya gelen GÜL burada da başkanlar ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet etti.Program hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. 
Sivas Valisi Davut GÜL iade-i ziyaretler kapsamında Cem Vakfı Sivas Şube Başkanlığı, Hacı Bektaş- ı Veli Anadolu Kültür Vakfı ve Alevi Kültür Dernekleri Sivas Şubesi Başkanlığı’na ziyarette bulundu.

 

Vali Davut GÜL iade-i ziyaretler kapsamında Cem Vakfı Sivas Şube Başkanlığı, Hacı Bektaş- ı Veli Anadolu Kültür Vakfı ve Alevi Kültür Dernekleri Sivas Şubesi Başkanlığı’na ziyarette bulundu.

İlk olarak Cem Evi Sivas Şube Başkanlığı’nı ziyaret eden Vali GÜL’ü Cemevi girişinde Cem Vakfı Sivas Şubesi Başkanı Ali DAĞ karşıladı. Başkan Ali DAĞ ile makamında bir süre sohbet eden Vali Davut GÜL, Ali DAĞ’a çalışmalarında başarılar dileyerek Cemevi’nden ayrıldı.

Cemevi ziyaretinden sonra Vali Davut GÜL’ün rotası Hacı Bektaş-i Veli Anadolu Kültür Vakfı ve Alevi Kültür Dernekleri Sivas Şubesi Başkanlığı oldu. Hacı Bektaş-i Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Gülümser ALTUNTAŞ ve Alevi Kültür Dernekleri Sivas Şubesi Başkanı Niyazi ERDEM ile bir araya gelen GÜL burada da başkanlar ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet etti.

Program hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. 
2016-09-22-12.08.35-001.png2016-09-22-12.08.04-001.png2016-09-22-12.07.31.png
2016-09-22-12.05.31.png
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.