pendik escort bayan
ak

Vali Gül, Hafik'de Şantiye İnceledi

20.01.2018 - 15:48, Güncelleme: 20.01.2018 - 15:48
 

Vali Gül, Hafik'de Şantiye İnceledi

SİVAS (AA) - Vali Davut Gül, Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi (TANAP) kapsamında Hafik ilçesinde kurulan şantiye alanında incelemelerde bulundu....

SİVAS (AA) - Vali Davut Gül, Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi (TANAP) kapsamında Hafik ilçesinde kurulan şantiye alanında incelemelerde bulundu. Vali Gül, şantiye alanını gezdi ve yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.Çalışanlarla bir süre sohbet eden Gül, daha sonra şantiyenin yemekhane, spor salonu, tamir, bakım, depo gibi birimleri ziyaret etti ve her birimdeki görevliden çalışma alanlarıyla ilgili bilgi aldı. Gül, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Şantiyenin burada yaklaşık 5-6 ay kadar işleri kaldı. Şimdiye kadar çok seri şekilde çalıştılar. İnşallah işleri tamamen bittikten sonrada çalışma alanlarındaki ufak tefek bozulmalar onarılacak." diye konuştu. Gül'e ziyaretlerinde, Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Hafik Kaymakam Vekili Ömer Sait Karakaş, Sivas İl Afet ve Acil Durum Müdürü Nazif Ekici ve yetkililer eşlik etti.
SİVAS (AA) - Vali Davut Gül, Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi (TANAP) kapsamında Hafik ilçesinde kurulan şantiye alanında incelemelerde bulundu....

SİVAS (AA) - Vali Davut Gül, Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi (TANAP) kapsamında Hafik ilçesinde kurulan şantiye alanında incelemelerde bulundu.

Vali Gül, şantiye alanını gezdi ve yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Çalışanlarla bir süre sohbet eden Gül, daha sonra şantiyenin yemekhane, spor salonu, tamir, bakım, depo gibi birimleri ziyaret etti ve her birimdeki görevliden çalışma alanlarıyla ilgili bilgi aldı.

Gül, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Şantiyenin burada yaklaşık 5-6 ay kadar işleri kaldı. Şimdiye kadar çok seri şekilde çalıştılar. İnşallah işleri tamamen bittikten sonrada çalışma alanlarındaki ufak tefek bozulmalar onarılacak." diye konuştu.

Gül'e ziyaretlerinde, Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Hafik Kaymakam Vekili Ömer Sait Karakaş, Sivas İl Afet ve Acil Durum Müdürü Nazif Ekici ve yetkililer eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.