pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Gül, Gürün'de Cami Açılışına Katıldı

04.11.2017 - 20:07, Güncelleme: 04.11.2017 - 20:07
 

Vali Gül, Gürün'de Cami Açılışına Katıldı

Sivas Valisi Davut Gül, Gürün ilçesinde cami açılışına katıldı.

Sivas Valisi Davut Gül, Gürün ilçesinde cami açılışına katıldı.Gül, bir hayırsever tarafından Ayvalı köyünde yaptırılan Ayvalı Köyü Camisi açılışına katıldı.Açılış töreninde konuşan Gül, camilerin Müslümanlar'ın inancındaki önemine dikkat çekerek, caminin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.Gürün Kaymakamı Hicabi Aytemür de yeni caminin köylülere hayırlı olmasını dileyerek, "Bugün nerede bir kubbe, bir minare varsa orası Müslüman yurdudur." dedi.Belediye Başkanı Nami Çiftçi ise şunları kaydetti: "Yüce Allah bizleri daima güzel ve hayırlı hizmetlerle meşgul etsin. Güzel işlere imza atan ve hizmeti bereketli olan kullarından eylesin. Camimizin yapılmasına katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Allah hayrınızı kabul buyursun."Camide ilk öğle namazının kılınmasının ardından vatandaşlara yemek verildi.
Sivas Valisi Davut Gül, Gürün ilçesinde cami açılışına katıldı.

Sivas Valisi Davut Gül, Gürün ilçesinde cami açılışına katıldı.

Gül, bir hayırsever tarafından Ayvalı köyünde yaptırılan Ayvalı Köyü Camisi açılışına katıldı.

Açılış töreninde konuşan Gül, camilerin Müslümanlar'ın inancındaki önemine dikkat çekerek, caminin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Gürün Kaymakamı Hicabi Aytemür de yeni caminin köylülere hayırlı olmasını dileyerek, "Bugün nerede bir kubbe, bir minare varsa orası Müslüman yurdudur." dedi.

Belediye Başkanı Nami Çiftçi ise şunları kaydetti: 

"Yüce Allah bizleri daima güzel ve hayırlı hizmetlerle meşgul etsin. Güzel işlere imza atan ve hizmeti bereketli olan kullarından eylesin. Camimizin yapılmasına katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Allah hayrınızı kabul buyursun."

Camide ilk öğle namazının kılınmasının ardından vatandaşlara yemek verildi.

fft256_mf25625387.jpegvali-gul-gurun-de-cami-acilisina-katildi-10208433_o.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.