pendik escort bayan
ak

Vali Gül çalışmalarına aralıksız devam ediyor

22.06.2016 - 16:49, Güncelleme: 22.06.2016 - 16:49
 

Vali Gül çalışmalarına aralıksız devam ediyor

Göreve hızlı Başlayan Vali Davut GÜL, Ulaş Kovalı bölgesinde yapılarak Et ve Süt Kurumuna (ESK) devredilen Et Entegre Tesislerinde incelemelerde bulundu.

 Göreve hızlı Başlayan Vali Davut GÜL, Ulaş Kovalı bölgesinde yapılarak Et ve Süt Kurumuna (ESK) devredilen Et Entegre Tesislerinde incelemelerde bulundu. İnceleme gezisinde Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih AYHAN ile İl Özel İdaresi teknik ekibi de hazır bulundu.  Et ve Süt Kurumu Sivas Kombinasında devam eden revize ve ek imalat çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Davut GÜL, Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih AYHAN ve yüklenici firma yetkilisinden bilgi aldı.  Et ve Süt Kurumu Sivas Kombinasında devam eden revize çalışmalarının sürdüğünü dile getiren Vali GÜL, tesislerde küçük eksikliklerin bildirilmesiyle Sivas İl Özel İdaresi’nin bir çalışma başlattığını ifade ederek, “Sivas’a son derece modern bir tesis kazandırıldı. Et ve Süt Kurumu bu tesisi çağın gerekliliklerine göre işletmek için bazı taleplerde bulundu. Bu taleplerini uygun bularak daha üst düzeyde üretim yapmalarını sağlamak amacıyla ek imalatlar yapılmasına karar verildi. Bu çalışmanın Temmuz sonuna kadar bitirilmesi hedeflenmektedir. Böylece Avrupa standartlarında üretim yapan bir tesisi Sivas’a kazandırmış olacağız. Bu tesis Sivas'a, İl Özel İdaresinin tarım ve hayvancılık alanında kazandırdığı en önemli yatırımdır. Bu yatırımın ilimize kazandırılmasından dolayı Milli Eğitim Bakanımız İsmet YILMAZ başta olmak üzere milletvekillerimize, Sivas İl Özel İdaresine ve yüklenici firma ile teknik personellere teşekkür ediyorum.” dedi. - Sivas  sivas gazete, sivas gazete haberleri, sivas gazete  haberi, sivas gazete  haberler, sivas gazete  haber, sivas gazete  gelişmeleri, son dakika sivas gazete , sivas gazete  son dakika, sivas gazete  haberleri son dakika, sivas gazete  resimleri, sivas gazete  videoları, sivas gazete  fotoğrafları, sivas gazete  manşetleri, sivas gazete  yorumları, sivas gazete  twitter, sivas gazete tweetleri, sivas gazete twitleri, haber, haberler, sivas gazete, SİVAS GAZETE, HABER, HABERLER, SİVAS, Sivas BÜLTENİ
Göreve hızlı Başlayan Vali Davut GÜL, Ulaş Kovalı bölgesinde yapılarak Et ve Süt Kurumuna (ESK) devredilen Et Entegre Tesislerinde incelemelerde bulundu.

 

Göreve hızlı Başlayan Vali Davut GÜL, Ulaş Kovalı bölgesinde yapılarak Et ve Süt Kurumuna (ESK) devredilen Et Entegre Tesislerinde incelemelerde bulundu. İnceleme gezisinde Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih AYHAN ile İl Özel İdaresi teknik ekibi de hazır bulundu. 
 
Et ve Süt Kurumu Sivas Kombinasında devam eden revize ve ek imalat çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Davut GÜL, Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih AYHAN ve yüklenici firma yetkilisinden bilgi aldı. 
 
Et ve Süt Kurumu Sivas Kombinasında devam eden revize çalışmalarının sürdüğünü dile getiren Vali GÜL, tesislerde küçük eksikliklerin bildirilmesiyle Sivas İl Özel İdaresi’nin bir çalışma başlattığını ifade ederek, “Sivas’a son derece modern bir tesis kazandırıldı. Et ve Süt Kurumu bu tesisi çağın gerekliliklerine göre işletmek için bazı taleplerde bulundu. Bu taleplerini uygun bularak daha üst düzeyde üretim yapmalarını sağlamak amacıyla ek imalatlar yapılmasına karar verildi. Bu çalışmanın Temmuz sonuna kadar bitirilmesi hedeflenmektedir. Böylece Avrupa standartlarında üretim yapan bir tesisi Sivas’a kazandırmış olacağız. Bu tesis Sivas'a, İl Özel İdaresinin tarım ve hayvancılık alanında kazandırdığı en önemli yatırımdır. Bu yatırımın ilimize kazandırılmasından dolayı Milli Eğitim Bakanımız İsmet YILMAZ başta olmak üzere milletvekillerimize, Sivas İl Özel İdaresine ve yüklenici firma ile teknik personellere teşekkür ediyorum.” dedi. - Sivas 
 

sivas gazete, sivas gazete haberleri, sivas gazete  haberi, sivas gazete  haberler, sivas gazete  haber, sivas gazete  gelişmeleri, son dakika sivas gazete , sivas gazete  son dakika, sivas gazete  haberleri son dakika, sivas gazete  resimleri, sivas gazete  videoları, sivas gazete  fotoğrafları, sivas gazete  manşetleri, sivas gazete  yorumları, sivas gazete  twitter, sivas gazete tweetleri, sivas gazete twitleri, haber, haberler, sivas gazete, SİVAS GAZETE, HABER, HABERLER, SİVAS, Sivas BÜLTENİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.