pendik escort bayan
ak

Vali Gül, bir vakfın iftar proğramına katıldı

12.06.2016 - 20:21, Güncelleme: 12.06.2016 - 20:21
 

Vali Gül, bir vakfın iftar proğramına katıldı

Kemal İbni Hümam Vakfı tarafından her yıl düzenlenen iftar programı, bu Ramazan Sivas Vali Davut GÜL’ün katılımıyla gerçekleşti.

Kemal İbni Hümam Vakfı tarafından her yıl düzenlenen iftar programı, bu Ramazan Sivas'a yeni atanan Vali Davut GÜL’ün katılımıyla gerçekleşti.İftar Programına, Vali Davut GÜL’ün yanı sıra; Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih AYHAN, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk KOCACIK, İl Emniyet Müdürü Turgay ÇALIŞKAN, Kemal İbni Hümam Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Temel KARAMOLLAOĞLU ve çok sayıda davetli katıldı.İftar yemeğinin ardından bir selamlama konuşması yapan Vali GÜL, Ramazan ayı münasebetiyle bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kemal İbni Hümam Vakfının özellikle eğitim kurumlarıyla Sivas’ımız açısından önemli bir değer ve kazanç olduğunu belirtti. Vakıfın bu hizmetlerini daha da artırarak Sivas’ımıza daha fazla hizmet vereceğini temenni eden Vali Davut GÜL, Vakfın kuruluşundan bu güne kadar maddi ve manevi katkı sağlayan herkese teşekkür etti.Kemal İbni Hümam Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Temel KARAMOLLAOĞLU da bir selamlama konuşması yaparak vakıfın faaliyetlerinden ve çalışmalarından bahsetti. - Sivas
Kemal İbni Hümam Vakfı tarafından her yıl düzenlenen iftar programı, bu Ramazan Sivas Vali Davut GÜL’ün katılımıyla gerçekleşti.

Kemal İbni Hümam Vakfı tarafından her yıl düzenlenen iftar programı, bu Ramazan Sivas'a yeni atanan Vali Davut GÜL’ün katılımıyla gerçekleşti.


İftar Programına, Vali Davut GÜL’ün yanı sıra; Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih AYHAN, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk KOCACIK, İl Emniyet Müdürü Turgay ÇALIŞKAN, Kemal İbni Hümam Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Temel KARAMOLLAOĞLU ve çok sayıda davetli katıldı.

İftar yemeğinin ardından bir selamlama konuşması yapan Vali GÜL, Ramazan ayı münasebetiyle bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kemal İbni Hümam Vakfının özellikle eğitim kurumlarıyla Sivas’ımız açısından önemli bir değer ve kazanç olduğunu belirtti. Vakıfın bu hizmetlerini daha da artırarak Sivas’ımıza daha fazla hizmet vereceğini temenni eden Vali Davut GÜL, Vakfın kuruluşundan bu güne kadar maddi ve manevi katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Kemal İbni Hümam Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Temel KARAMOLLAOĞLU da bir selamlama konuşması yaparak vakıfın faaliyetlerinden ve çalışmalarından bahsetti. - Sivas
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.