pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Gül, "Askıda Ekmek Kampanyası" Tanıtımına Katıldı

20.10.2017 - 16:58, Güncelleme: 20.10.2017 - 16:58
 

Vali Gül, "Askıda Ekmek Kampanyası" Tanıtımına Katıldı

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Yiyecek Maddesi Yapanlar ve Satanlar Odası Başkanlığı ile ÇAMLIBEL Elektrik Dağıtım A.Ş'nin (ÇEDAŞ) ortaklaşa...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Yiyecek Maddesi Yapanlar ve Satanlar Odası Başkanlığı ile ÇAMLIBEL Elektrik Dağıtım A.Ş'nin (ÇEDAŞ) ortaklaşa yürüttüğü "Askıda Ekmek Kampanyası" tanıtım toplantısına katıldı.Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Gül, Toptancılar Sitesi'nde düzenlene toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin birçok yerinde ve Sivas'ta farklı noktalarda uygulanan projenin yaygınlaştırılmasının sevindirici olduğunu ifade etti.Sivas'ta sosyal yardımlaşmanın yüksek olduğunu aktaran Gül, şunları kaydetti:"Şehir merkezinde 130 noktada askıda olan ekmeği ihtiyaç sahipleri herhangi bir bedel ödemeden alacaklar. Hayırseverlerimiz de alışveriş yaparken askıya da ekmek alarak maddi durumu elverişsiz olanlara yardım etmiş olacaklar. Alan el veren eli görmeyecek. Allah muvaffak etsin."Toplantıda ayrıca, 18 dakikada pişen, tek taraflı pişmeyen Sivas'a özgü Sivas Somun Etli Ekmeği'nin de tanıtımı yapıldı.Toplantıya, Belediye Başkanı Sami Aydın, ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, Yiyecek Maddesi Yapanlar ve Satanlar Odası Başkanı Mehmet Akgül katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Yiyecek Maddesi Yapanlar ve Satanlar Odası Başkanlığı ile ÇAMLIBEL Elektrik Dağıtım A.Ş'nin (ÇEDAŞ) ortaklaşa...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Yiyecek Maddesi Yapanlar ve Satanlar Odası Başkanlığı ile ÇAMLIBEL Elektrik Dağıtım A.Ş'nin (ÇEDAŞ) ortaklaşa yürüttüğü "Askıda Ekmek Kampanyası" tanıtım toplantısına katıldı.

Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Gül, Toptancılar Sitesi'nde düzenlene toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin birçok yerinde ve Sivas'ta farklı noktalarda uygulanan projenin yaygınlaştırılmasının sevindirici olduğunu ifade etti.

Sivas'ta sosyal yardımlaşmanın yüksek olduğunu aktaran Gül, şunları kaydetti:

"Şehir merkezinde 130 noktada askıda olan ekmeği ihtiyaç sahipleri herhangi bir bedel ödemeden alacaklar. Hayırseverlerimiz de alışveriş yaparken askıya da ekmek alarak maddi durumu elverişsiz olanlara yardım etmiş olacaklar. Alan el veren eli görmeyecek. Allah muvaffak etsin."

Toplantıda ayrıca, 18 dakikada pişen, tek taraflı pişmeyen Sivas'a özgü Sivas Somun Etli Ekmeği'nin de tanıtımı yapıldı.

Toplantıya, Belediye Başkanı Sami Aydın, ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, Yiyecek Maddesi Yapanlar ve Satanlar Odası Başkanı Mehmet Akgül katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.