pendik escort bayan
ak

Vali Eşinden Şehit Aileleri Ve Gazilere Ziyaret

17.10.2017 - 13:43, Güncelleme: 17.10.2017 - 13:43
 

Vali Eşinden Şehit Aileleri Ve Gazilere Ziyaret

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Aykut Pekmez'in eşi Yeşim Pekmez şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti. Eskil ilçesine bağlı köy ve yaylalarında yaşayan şehit...

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Aykut Pekmez'in eşi Yeşim Pekmez şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti. Eskil ilçesine bağlı köy ve yaylalarında yaşayan şehit aileleri ve gazileri evlerinde ziyaret eden Pekmez, şehitliğin yüceliğini, gaziliğin onur ve şerefini yaşayan şehit yakınları ve gazilere her zaman borçlu olduklarını söyledi. Pekmez beraberinde, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın'ın eşi Zelihan Akın, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül’ün eşi Semiha Sarıgül ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk ile birlikte gazi Himmet Enli ile gazi Mustafa Filikçi’yi evlerinde ziyaret etti. Gaziler ve aileleri ile bir süre sohbet eden Pekmez, devletin sağladığı kolaylıkla kutsal topraklara giden gazilere yaptıkları ibadetlerin kabul olması dileğinde bulundu. Pekmez ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duydukları memnuniyeti belirten gaziler ve yakınları gazi olarak tek beklentilerinin hatırlanmak olduğunu ifade ederek ziyaretleri nedeniyle Yeşim Pekmez'e teşekkür ettiler. Pekmez, "Devlet ve millet olarak şehitlerin emaneti aileleri ve gazilerin her zaman yanında olacağımızı söylüyoruz. Bir daha belirtiyoruz. Bizler sizlere her zaman borçluyuz. Bu nedenle sizleri ziyaret ediyoruz. Varsa sorunlarınızı çözmek eksiklikleri gidermek için her zaman hazırız." dedi. Pekmez beraberindeki heyet ile Eskilli şehit Veli Batur'un ailesini ziyaret ederek şehidin yakınları ile görüştü.
AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Aykut Pekmez'in eşi Yeşim Pekmez şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti. Eskil ilçesine bağlı köy ve yaylalarında yaşayan şehit...

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Aykut Pekmez'in eşi Yeşim Pekmez şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti.

Eskil ilçesine bağlı köy ve yaylalarında yaşayan şehit aileleri ve gazileri evlerinde ziyaret eden Pekmez, şehitliğin yüceliğini, gaziliğin onur ve şerefini yaşayan şehit yakınları ve gazilere her zaman borçlu olduklarını söyledi.

Pekmez beraberinde, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın'ın eşi Zelihan Akın, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül’ün eşi Semiha Sarıgül ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk ile birlikte gazi Himmet Enli ile gazi Mustafa Filikçi’yi evlerinde ziyaret etti.

Gaziler ve aileleri ile bir süre sohbet eden Pekmez, devletin sağladığı kolaylıkla kutsal topraklara giden gazilere yaptıkları ibadetlerin kabul olması dileğinde bulundu.

Pekmez ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duydukları memnuniyeti belirten gaziler ve yakınları gazi olarak tek beklentilerinin hatırlanmak olduğunu ifade ederek ziyaretleri nedeniyle Yeşim Pekmez'e teşekkür ettiler.

Pekmez, "Devlet ve millet olarak şehitlerin emaneti aileleri ve gazilerin her zaman yanında olacağımızı söylüyoruz. Bir daha belirtiyoruz. Bizler sizlere her zaman borçluyuz. Bu nedenle sizleri ziyaret ediyoruz. Varsa sorunlarınızı çözmek eksiklikleri gidermek için her zaman hazırız." dedi.

Pekmez beraberindeki heyet ile Eskilli şehit Veli Batur'un ailesini ziyaret ederek şehidin yakınları ile görüştü.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.