pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Eşinden Doğantarla Köyüne Ziyaret

02.11.2017 - 10:38, Güncelleme: 02.11.2017 - 10:38
 

Vali Eşinden Doğantarla Köyüne Ziyaret

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Aykut Pekmez'in eşi Yeşim Pekmez, merkeze bağlı Doğantarla köyünü ziyaret etti. Pekmez, Muhtar Ekrem Okşaş ve eşi Saniye...

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Aykut Pekmez'in eşi Yeşim Pekmez, merkeze bağlı Doğantarla köyünü ziyaret etti. Pekmez, Muhtar Ekrem Okşaş ve eşi Saniye Okşaş'ın daveti üzerine Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül'ün eşi Semiha Sarıgül, Emniyet Müdürü Ali Karabağ'ın eşi Reyhan Karabağ ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk ile Doğantarla köyüne konuk oldu. Köyle ilgili muhtar ve eşinden bilgiler alan Pekmez, ziyaret ettikleri köylerde, önemli bir eksiğin kalmadığını gözlemlediğini, devletin imkanları ölçüsünde köylerin ihtiyaçlarını gidererek eksikliklerini tamamladığını ve köylerin her alanda gelişmeye devam ettiğini belirtti. Köy muhtarı Okşaş ise köyün bin 900'e ulaşan nüfusu ile Aksaray'ın en büyük köyleri arasında yer aldığını aktararak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Aykut Pekmez'in eşi Yeşim Pekmez, merkeze bağlı Doğantarla köyünü ziyaret etti. Pekmez, Muhtar Ekrem Okşaş ve eşi Saniye...

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Aykut Pekmez'in eşi Yeşim Pekmez, merkeze bağlı Doğantarla köyünü ziyaret etti.

Pekmez, Muhtar Ekrem Okşaş ve eşi Saniye Okşaş'ın daveti üzerine Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül'ün eşi Semiha Sarıgül, Emniyet Müdürü Ali Karabağ'ın eşi Reyhan Karabağ ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk ile Doğantarla köyüne konuk oldu.

Köyle ilgili muhtar ve eşinden bilgiler alan Pekmez, ziyaret ettikleri köylerde, önemli bir eksiğin kalmadığını gözlemlediğini, devletin imkanları ölçüsünde köylerin ihtiyaçlarını gidererek eksikliklerini tamamladığını ve köylerin her alanda gelişmeye devam ettiğini belirtti.

Köy muhtarı Okşaş ise köyün bin 900'e ulaşan nüfusu ile Aksaray'ın en büyük köyleri arasında yer aldığını aktararak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.