pendik escort bayan
ak

Vali Davut Gül,ün Ramazan Bayramı mesajı

22.06.2017 - 13:46, Güncelleme: 22.06.2017 - 13:46
 

Vali Davut Gül,ün Ramazan Bayramı mesajı

Sivas Valisi Davut Gül, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Sivas Valisi Davut Gül, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Gül mesajında, Sivaslılarla birlikte Ramazan Bayramı'nı yaşayacağı için mutluluk duyduğunu belirtti.Sivaslı vatandaşların birlik, beraberlik ve dayanışma konusunda gösterdiği örnek davranışlarla kentin huzur ve güven şehri olduğunu aktaran Vali Gül, "Sivas sınırlarının dışına taşınarak ülke genelindeki tüm hemşehrilerimize yayılan toplumsal alandaki bu birlikteliğimizin mübarek Ramazan Bayramı ile daha da pekişeceği inancını taşımaktayım." ifadelerini kullandı.Vali Gül, Sivas ve Sivaslılara daha iyi hizmet etmek için çalışmalar yürüttüklerini belirterek, şunları kaydetti:"Kaymakam olarak yaklaşık 6, Vali olarak 1 yıldır görev yaptığım Sivas'ta ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda yapmış olduğumuz girişimlerimize ilişkin mevcut tablo gelecekteki hedeflerimiz ve beklentilerimiz açısından son derece sevindirici bir düzeye ulaşmıştır. Bu gelişmelerde birlik ve beraberlik ruhunun önemi oldukça anlamlıdır.Bu duygu ve düşüncelerle, gerek Sivas'ta ve gerekse Sivas dışında yaşayan tüm Sivaslı hemşehrilerimin, Ramazan Bayramının ülkemize ve ilimize, barış, huzur ve güven getirmesini diliyor, tüm kamu görevlilerinin sivil toplum kuruluşlarının ve değerli basın mensuplarının Ramazan Bayramlarını kutluyorum. 25 Haziran Pazar saat 15.00'te İnönü Konağı'nda düzenlenecek bayramlaşma programına tüm Sivaslı hemşehrilerimi davet ediyorum."
Sivas Valisi Davut Gül, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Sivas Valisi Davut Gül, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gül mesajında, Sivaslılarla birlikte Ramazan Bayramı'nı yaşayacağı için mutluluk duyduğunu belirtti.

Sivaslı vatandaşların birlik, beraberlik ve dayanışma konusunda gösterdiği örnek davranışlarla kentin huzur ve güven şehri olduğunu aktaran Vali Gül, "Sivas sınırlarının dışına taşınarak ülke genelindeki tüm hemşehrilerimize yayılan toplumsal alandaki bu birlikteliğimizin mübarek Ramazan Bayramı ile daha da pekişeceği inancını taşımaktayım." ifadelerini kullandı.

Vali Gül, Sivas ve Sivaslılara daha iyi hizmet etmek için çalışmalar yürüttüklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Kaymakam olarak yaklaşık 6, Vali olarak 1 yıldır görev yaptığım Sivas'ta ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda yapmış olduğumuz girişimlerimize ilişkin mevcut tablo gelecekteki hedeflerimiz ve beklentilerimiz açısından son derece sevindirici bir düzeye ulaşmıştır. Bu gelişmelerde birlik ve beraberlik ruhunun önemi oldukça anlamlıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, gerek Sivas'ta ve gerekse Sivas dışında yaşayan tüm Sivaslı hemşehrilerimin, Ramazan Bayramının ülkemize ve ilimize, barış, huzur ve güven getirmesini diliyor, tüm kamu görevlilerinin sivil toplum kuruluşlarının ve değerli basın mensuplarının Ramazan Bayramlarını kutluyorum. 25 Haziran Pazar saat 15.00'te İnönü Konağı'nda düzenlenecek bayramlaşma programına tüm Sivaslı hemşehrilerimi davet ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.