pendik escort bayan
ak

Vali Çelik'ten Eskişehir Kamu Hastaneleri Birliğine Ziyaret

28.12.2016 - 16:33, Güncelleme: 28.12.2016 - 16:33
 

Vali Çelik'ten Eskişehir Kamu Hastaneleri Birliğine Ziyaret

ESKİŞEHİR (AA) - Vali Azmi Çelik, görevine yeni atanan Eskişehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Tunga Barçın'ı makamında ziyaret etti....

ESKİŞEHİR (AA) - Vali Azmi Çelik, görevine yeni atanan Eskişehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Tunga Barçın'ı makamında ziyaret etti. Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Çelik ziyaretinde Barçın'dan Eskişehir'deki sağlık kurumları, hastanelerdeki mevcut durum, personel durumları ve devam eden yatırımlar hakkında bilgi aldı.Çelik, burada yaptığı konuşmada, gelişen teknolojiyle sağlık alanında Türkiye'nin büyük bir değişim yaşadığını belirtti. Eskişehir'deki hastanelerin vatandaşlara en iyi şekilde hizmet verdiğini aktaran Çelik, "Eskişehir dışından ve hatta yurt dışından gelen hastalar da en kaliteli bir şekilde sağlık hizmetinden faydalanıyor. İnsan sağlığı her şeyden önce gelir. Sağlık hizmetindeki kalitenin artmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
ESKİŞEHİR (AA) - Vali Azmi Çelik, görevine yeni atanan Eskişehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Tunga Barçın'ı makamında ziyaret etti....

ESKİŞEHİR (AA) - Vali Azmi Çelik, görevine yeni atanan Eskişehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Tunga Barçın'ı makamında ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Çelik ziyaretinde Barçın'dan Eskişehir'deki sağlık kurumları, hastanelerdeki mevcut durum, personel durumları ve devam eden yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Çelik, burada yaptığı konuşmada, gelişen teknolojiyle sağlık alanında Türkiye'nin büyük bir değişim yaşadığını belirtti.

Eskişehir'deki hastanelerin vatandaşlara en iyi şekilde hizmet verdiğini aktaran Çelik, "Eskişehir dışından ve hatta yurt dışından gelen hastalar da en kaliteli bir şekilde sağlık hizmetinden faydalanıyor. İnsan sağlığı her şeyden önce gelir. Sağlık hizmetindeki kalitenin artmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.